Profesjonalna obsługa (1) Miałam przyjemność współpracować z Panią Patrycja Sudwoj-Bolenska.Od początku... Magdalena Jonsson Podziękowanie (1) Pomoc pani Patrycji z biura Starnawska pl. zapewniła szybką i profesjonalną... Anna Excellent service from Starnawska (1) Having moved to Poland recently with my family we read about all the... Jonathan France
sprzedaz mieszkania (1) Chciclabym bardzo podziekowac Pani Patrycji za profesjonalna pomoc przy... Magda Profesjonalnie i miło!! (1) Miałem przyjemność w ostatnim czasie sprzedawać dwie nieruchmosci za... Michał klientka - opinia (1) Byłam klientką Agencji Starnawska Nieruchomości. Sprawę sprzedaży mieszkania... klientka Teraz i na zawsze (1) Tak,tak ten nagłówek jest bardzo poważny.Namnożyło się na rynku pośredników... Władek Błyskawicznie , fachowo i miło (1) Jestem bardzo wdzięczna paniom Jolancie i Patrycji. Bardzo pomogły mi w... Magdalena Profesjonalnie, szybko i solidnie. (1) Gorąco polecam pośrednictwo nieruchomości Starnawska.pl. Szczegolnie polecam... Piotr Polecam gorąco!! Świetna, profesjonalna firma. (1) Polecam z pełnym przekonaniem firmę Starnawska.pl. Szczególnie pragnę... Iwona super! (1) Bardzo polecam to biuro nieruchomosci. Gdyby nie p. Patrycja nigdy z mezem... Dorota i Karol Gorąco polecam! W pełni profesjonalna obsługa. (1) Do Pani Patrycji trafiłem z polecenia i dzisiaj sam bez obaw zachęcam do... Jarek G. Super solidnie i szybko (1) Od wystawienia nieruchomosci do sprzedazy minely niecale 3 miesiace - SUPER... pl Polecam (1) Szczerze polecam, Pani Patrycja była zawsze bardzo miła i pomocna. Wszelkie... MR Profesjonalna obsługa, godna polecenia. (1) Wszystko było w najlepszym porządku. Pani Jola z miejsca załatwiała większość... Andrzej Łowienie klientów?! (2) Przyznam szczerze pisząc tą opinie jestem zdziwiony dotychczasowymi samymi... St. Firma godna polecenia. (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Starnawska.pl. Dzięki Panu... Dorota Cyszke gorąco polecam!!!! (1) pełen profesjonalizm!! dobrze jest trafić do osoby w pełni kompetentnej i... ania “Never underestimate the power of local knowledge” (1) This is especially true in the real estate sector, where understanding of the... Sven DeVos Najlepsi w Trójmieście (1) Pan Mateusz Kochański nieoceniony w tym co robi,nie ma dla tego Pana sprawy... Ania