sprzedaz mieszkania (1) Chciclabym bardzo podziekowac Pani Patrycji za profesjonalna pomoc przy... Magda Profesjonalnie i miło!! (1) Miałem przyjemność w ostatnim czasie sprzedawać dwie nieruchmosci za... Michał klientka - opinia (1) Byłam klientką Agencji Starnawska Nieruchomości. Sprawę sprzedaży mieszkania... klientka
Teraz i na zawsze (1) Tak,tak ten nagłówek jest bardzo poważny.Namnożyło się na rynku pośredników... Władek Błyskawicznie , fachowo i miło (1) Jestem bardzo wdzięczna paniom Jolancie i Patrycji. Bardzo pomogły mi w... Magdalena Profesjonalnie, szybko i solidnie. (1) Gorąco polecam pośrednictwo nieruchomości Starnawska.pl. Szczegolnie polecam... Piotr Polecam gorąco!! Świetna, profesjonalna firma. (1) Polecam z pełnym przekonaniem firmę Starnawska.pl. Szczególnie pragnę... Iwona super! (1) Bardzo polecam to biuro nieruchomosci. Gdyby nie p. Patrycja nigdy z mezem... Dorota i Karol Gorąco polecam! W pełni profesjonalna obsługa. (1) Do Pani Patrycji trafiłem z polecenia i dzisiaj sam bez obaw zachęcam do... Jarek G. Super solidnie i szybko (1) Od wystawienia nieruchomosci do sprzedazy minely niecale 3 miesiace - SUPER... pl Polecam (1) Szczerze polecam, Pani Patrycja była zawsze bardzo miła i pomocna. Wszelkie... MR Profesjonalna obsługa, godna polecenia. (1) Wszystko było w najlepszym porządku. Pani Jola z miejsca załatwiała większość... Andrzej Łowienie klientów?! (2) Przyznam szczerze pisząc tą opinie jestem zdziwiony dotychczasowymi samymi... St. Firma godna polecenia. (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Starnawska.pl. Dzięki Panu... Dorota Cyszke gorąco polecam!!!! (1) pełen profesjonalizm!! dobrze jest trafić do osoby w pełni kompetentnej i... ania “Never underestimate the power of local knowledge” (1) This is especially true in the real estate sector, where understanding of the... Sven DeVos Najlepsi w Trójmieście (1) Pan Mateusz Kochański nieoceniony w tym co robi,nie ma dla tego Pana sprawy... Ania Mieszkanie we Wrzeszczu (1) Pani Patrycja została mi polecona przez znajomego. Współpraca z Panią... Piotr Obsługa na najwyższym poziomie (1) Skorzystaliśmy z pośrednictwa nieruchomości "starnawska.pl" podczas... Emilia Wzorowa Obsluga Klienta przez Pania Patrycje (1) Chcialabym wyrazic moja wdziecznosc Pani Patrycji za Jej ogromne... Iwona