Mieszkanie we Wrzeszczu (1) Pani Patrycja została mi polecona przez znajomego. Współpraca z Panią... Piotr Obsługa na najwyższym poziomie (1) Skorzystaliśmy z pośrednictwa nieruchomości "starnawska.pl" podczas... Emilia Wzorowa Obsluga Klienta przez Pania Patrycje (1) Chcialabym wyrazic moja wdziecznosc Pani Patrycji za Jej ogromne... Iwona
Biuro godne polecenia (1) Pełen profesjonalizm, rzetelne podejście do klienta i jego potrzeb- tak... Ania SUPER (1) Pełny profesjonalizm. Sprzedaz działki, wszystkie formalności załatwione w... Maciej Gorąco Polecam (1) Bardzo miła obsługa i szybka pomoc w poszukiwaniu mieszkania na wynajem.... Galinho Rzeczowa, kompetentna i miła obsługa (1) Ostatnio korzystałam z pośrednictwa Biura w wynajmie lokalu mieszkalnego. Z... md posrednictwo zakup domu/dzialki (1) p. Agnieszka wykazala się pelnym profesjonalizmem. Zaangazowana w cala... jacek Wzorowa obsluga klienta (1) Jesli chcesz wynajac swoje mieszkanie i nie masz czasu sama sie tym zajac,... Lana POLECAM (1) Z czystym sumieniem mogę polecić te biuro nieruchomości. Cały proces wyboru... Łukasz Smagała Starnawska.pl nieruchomości (1) Szybka ,profesjonalna obsługa, gorąco polecam. Pani Jola czyni cuda! Pawel jedyna konkretny pośrednik w Trójmiescie (1) Szacunek. Pani Karolina z firmy Starnawska była jedynym w Trójmieście... Mario Karolina - opinia (1) Pani Karolina, bardzo skuteczna i zaangażowana. Sprzedała nasze mieszkanie w... Edyta solidna firma (1) Gorąco polecam usługi tej agencji, zwłaszcza Pana Daniela. Nie wiem czy bez... artur kuc Magda - opinia (1) Dzięki firmie Starnawska.pl udało się nam znaleźć bardzo fajne mieszkanie na... Magda Paulina - opinia (1) GORĄCO POLECAM!!! Paulina Isia - opinia (1) Polecam biuro STARNAWSKA szczególnie Panią Karolinę ,ponieważ jest osobą... Isia Pośrednictwo w sprzedaży mieszkania (1) Pośrednictwo w sprzedaży mieszkania Krzysztof T Polecam (1) Polecam sprzedającym firmę, a w szczególności p. Karolinę. Była bardzo... Tomasz POLECAM!!! (1) Biuro godne polecenia- zaangażowane, z profesjonalnym podejściem. Szczególne... Jola