Biuro godne polecenia (1) Pełen profesjonalizm, rzetelne podejście do klienta i jego potrzeb- tak... Ania SUPER (1) Pełny profesjonalizm. Sprzedaz działki, wszystkie formalności załatwione w... Maciej Gorąco Polecam (1) Bardzo miła obsługa i szybka pomoc w poszukiwaniu mieszkania na wynajem.... Galinho
Rzeczowa, kompetentna i miła obsługa (1) Ostatnio korzystałam z pośrednictwa Biura w wynajmie lokalu mieszkalnego. Z... md posrednictwo zakup domu/dzialki (1) p. Agnieszka wykazala się pelnym profesjonalizmem. Zaangazowana w cala... jacek Wzorowa obsluga klienta (1) Jesli chcesz wynajac swoje mieszkanie i nie masz czasu sama sie tym zajac,... Lana POLECAM (1) Z czystym sumieniem mogę polecić te biuro nieruchomości. Cały proces wyboru... Łukasz Smagała Starnawska.pl nieruchomości (1) Szybka ,profesjonalna obsługa, gorąco polecam. Pani Jola czyni cuda! Pawel jedyna konkretny pośrednik w Trójmiescie (1) Szacunek. Pani Karolina z firmy Starnawska była jedynym w Trójmieście... Mario Karolina - opinia (1) Pani Karolina, bardzo skuteczna i zaangażowana. Sprzedała nasze mieszkanie w... Edyta solidna firma (1) Gorąco polecam usługi tej agencji, zwłaszcza Pana Daniela. Nie wiem czy bez... artur kuc Magda - opinia (1) Dzięki firmie Starnawska.pl udało się nam znaleźć bardzo fajne mieszkanie na... Magda Paulina - opinia (1) GORĄCO POLECAM!!! Paulina Isia - opinia (1) Polecam biuro STARNAWSKA szczególnie Panią Karolinę ,ponieważ jest osobą... Isia Pośrednictwo w sprzedaży mieszkania (1) Pośrednictwo w sprzedaży mieszkania Krzysztof T Polecam (1) Polecam sprzedającym firmę, a w szczególności p. Karolinę. Była bardzo... Tomasz POLECAM!!! (1) Biuro godne polecenia- zaangażowane, z profesjonalnym podejściem. Szczególne... Jola oby tak dalej! (1) Podziękowania dla Biura Nieruchomości Starnawska. A w szczególności dla Pani... Kasia Polecamy (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z pomocy biura nieruchomości Starnawska. Bardzo... Natalia i Łukasz Gorąco polecam!!! (1) Polecam wszystkim którzy kupują nieruchomość. Profesjolna obsługa, bardzo... Paweł