Kapitańska - Grabówek (1) Thank you very much Agata for your assistance with getting me a very... Tania Xavier renting a flat with Agata (1) Agata is very professional lady and she has really worked very hard to get... Suman Poszukiwanie i kupno mieszkania (1) Działalność Pani Patrycji oceniam na szóstkę z plusem. Czułam się... Barbara
Pani Karolina Ancerowicz (1) Miałem przyjemnosc korzystania z usług pośrednictwa biura nieruchomości... Mirek Profesjonalizm:) (1) profesjonalizm to motto tej firmy:) dziękuje za wspaniałą współprace i za... Zofia i Amelia posrednictwo w wynajmie mieszkania (1) Szybko i profesjonalnie, mila obsluga, polecam Jan Wynajem apartamentu w Sea Towers (1) Wynajmem moim zajmowała się Karolina Ancerowicz . Bardzo byłam zadowolona ,... Anna Pełna rekomendacja (1) Niedawno sprzedawałem z żoną mieszkanie. Próby sprzedaży bez pośrednika... Adam K. Dziękujemy i gorąco wszystkim polecamy (1) Pani Patrycja Sudwoj - Boleńska jest bardzo skutecznym pośrednikiem... Alina Szukalska Szybkie i rzetelne podejście do sprawy (1) Szybkie i rzetelne odpowiedzi na wszelkie pytania, profesjonalne podejście do... Adam Sprzedaż lokalu mieszkalnego (1) Jako instytucja publiczna posiadająca lokal mieszkalny na sprzedaż podjęliśmy... nieruchomosci.sprzedaz opinia- pośrednik Ola Motyka (1) Witam! Mialam przyjemnosc wspolpracy z tym biurem przy sprzedazy mojego... Krystyna Loj Podziękowanie (1) Transakcję sprzedaży mieszkania prowadziła pani Wielkopolan. Sam jestem... Marian Starnawska Nieruchomości - Pani Karolina (1) Skorzystałem w marcu br. z usług Biura Nieruchomości Starnawska.... Dominik Polecam (1) Agentka obsługująca - Karolina Ancerowicz. Przemiła, wszystkie sprawy... Wojtek Gorąco polecam! (1) Pani Karolina Ancerowicz wykazała się niebywałą cierpliwością podczas... Jarek Dziękuję i z dużą przyjemnością polecam! (1) Z dużą przyjemnością rekomenduję pomoc Pani Patrycji w sprzedaży... Renata Polecam (1) Polecam "Biuro Nieruchomości Starnawska.pl" Pośrednikiem w transakcji była... Henryk PEŁEN PROFESJONALIZM. (1) W ciągu 2 miesięcy sprzedałam i kupiłam nowe mieszkanie. Szybko i... Emilia Wynajem mieszkania pośrednictwo (1) Pani Patrycja Sudwoj-Bolenska przeprowadziła cały proces od momentu kontaktu... Adam