Paulina - opinia (2) Agent: krzysztof konefał Po nieudanej próbie sprzedaży mojego mieszkania z... Paulina Ewa - opinia (1) Szczerze polecam:) Pani Iwonka profesjonalna na każdym kroku, bardzo... Ewa Elżbieta - opinia (1) Profesjonalizm, opieka podczas całego procesu zakupu mieszkania - od... Elżbieta
Anna, Janusz, Jola i Piotr - opinia (1) Polecamy! Bardzo miłe i profesjonalne podejście do klienta, jasne i rzeczowe... Anna, Janusz, Jola i Piotr Dawid - opinia (1) Chciałbym serdecznie polecić biuro agencji nieruchomości starnawska&boleńska,... Dawid Danuta - opinia (1) Szczerze polecam agencję Starnawska&Boleńska Nieruchomości. Miałam... Danuta Hanna i Andrzej - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Julia Jarmuła, która szybko i profesjonalnie... Hanna i Andrzej Jolanta Katarzyna - opinia (1) Polecam to biuro z całą odpowiedzialnoscia. Pelen profesjonalizm,... Jolanta Katarzyna Alicja G. - opinia (2) Mieliśmy przyjemność korzystać kolejny raz z usług Starnawska&Boleńska... Alicja G. Hanna Lazarowicz - opinia (2) Wspolpraca z agencja Starnawska& Bolenska Nieruchomosci jest absolutnie... Hanna Lazarowicz Aleksandra - opinia (2) Bardzo fachowa obsługa, pani Patrycja myśli o wszystkim i klient jest... Aleksandra Anna i Mirosław - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Znakomity kontakt podczas... Anna i Mirosław Teresa - opinia (1) Profesjonalna obsługa klienta, doradztwo personalne i wyczerpujące... Teresa Michał D. - opinia (1) Serdecznie polecam pomoc Pani Ani Jankowskiej. Dzięki jej fachowej pracy... Michał D. Dorota Brzostowska - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie od początku do samego końca. Jestem bardzo... Dorota Brzostowska Katarzyna, Gdańsk - opinia (2) Polecam z pełnym przekonaniem! Przede wszystkim za profesjonalizm i... Katarzyna, Gdańsk Kasia Goluch - opinia (1) 'Starnawska&Boleńska Nieruchomości' to wyjątkowe pośrednictwo. Z... Kasia Goluch Monika - opinia (1) Profesjonalna obsluga. Szybka sprzedaz. Pani Iwona byla bardzo pomocna na... Monika Aleksandra Cieślak - opinia (1) Bardzo szybko przeprowadzona transakcja sprzedaży nieruchomości, pomoc... Aleksandra Cieślak Artem - opinia (1) Zdecydowanie polecam biuro Starnawska&Boleńska Nieruchomości.... Artem