Maja L-K - opinia (1) Jestem stałą klientką od ponad roku. Polecam masaż pleców zmęczonych... Maja L-K polecam (1) Korzystałam w salonie z masarzy w ramach gruponu i jestem bardzo zadowolona z... Ewa żenada (1) Zerowe pojęcie o obsłudze klienta, traktowanie ludzi jak oszustów i... Zbyszek
Dobry masaż blisko domu. (1) Po przeczytaniu tutejszych opinii przed pierwszą wizytą byłam przerażona, a... Beata Masakra - stanowczo odradzam (1) Jeden z najgorszych masaży na których byłem. A bylem już w wielu miejscach.... Robert Beznadziejne miesjce.. szkoda czasu i pieniedzy (1) Byłam nedawno jak mozna nazwac to cos salonem,zaczynajac od recepcji konczac... Gosia PORAŻKA! (1) Na początku powitała mnie Pani odwracająca się plecami i krzycząca przez cały... Anonim naprawdę dobre miejsce (1) oczywiście, kiedy się przebrnie pewną barierę informacyjną. Skorzystałam z... joanna bardzo dziękuję Panu Sławkowi za godzinę niesamowitego relaksu:) (1) Wczoraj byłam pierwszy raz w salonie Dark Massage na Suchaninie. Pani w... ania Nie polecam! (1) Nie polecam z tego względu, że po pierwsze Pani niewidoma która mnie... Dorota POLECAM (1) SKORZYTAŁAM Z MASAŻU CAŁOŚCIOWEGO KLASYCZNEGO, MASAŻ WYKONANY BYŁ... IWONA polecam! (1) Chetnie korzystam z tego salonu z uwagi na niskie ceny i w pelni... Ilona masaż (1) Byłam z mężem na masażu, wszystko ładnie fajnie, Pani masażystka z wielkim... Madzi Niestety nie polecam tego salonu (2) Z przykrością wystawiam negatywną ocenę, głównie za obsługę na recepcji.... Angelika Bardzo dobry (1) Byłem na godzinnym masażu, bardzo fajne miejsce,małe , przytulne, masaż... on