Dave's Pizza

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Prezydenta Lecha Kaczyńskiego 11

zdecydowanie nie polecam (1) zamówiona "pizza" przyszła spalona, boczek (a raczej jakieś spalone skwarki)... Mag PETARDA!!!!! (1) SZYBKO,SMACZIE,TANIO Wiele znizek i promocji w lokalu pizza w 10 minut na... POŻERACZ Pyszna pizza jak malo gdzie. (1) Zamówilismy pizze na wynos prawie przed samym zamknieciem lokalu. Czas... Michał
gdzie moja cola (1) Zamawiając pizze powiedziano mi, że czas realizacji to 1,5h - mówię okej,... B U R Z U M Na dowóz (1) Przed chwilą dostałem dwie pizzę które zamówiłem, była to barbecue która była... Mateusz Bardzo dobrze (1) Pizza bardzo smaczna, dużo składników i dobre ciasto, jedynym minusem było... E. Świetna pizzeria! (1) Często u nich zamawiam. Pizze są naprawdę bardzo dobre, pod tym względem nie... Ryszard Ser Dave's Pizza przereklamowana! (4) Właśnie wróciłam z lokalu. Zimno, nawet w kurtce zmarzłam. To nic zamówiłam... Klientka Porażka totalna (2) Pizza która miała przyjechać w 1,5 godziny przyjechała po ponad 2 godzinach,... Surowy90 Jak ta pizza smakuje! (1) Jechałem ze znajomymi z wykladu przyznać dość nudnego :( Mówie do znajomych... pawlo Świetna Pizza. Ktoś kto robi ciasto jest fachowcem:) (1) Dla mnie najlepsza Pizza w okolicach Oliwy, Przymorza i Sopotu. Świetne... A i S Słabizna (2) Średnia jakość. Pizza o średnicy 43cm, a suche boki dookoła o szerokości... Kamil Super pizzeria polecam! minus: dostawa (1) Super pizza, szybko, tanio, bardzo smacznie. Zamawiam tam często i zawsze... smakosz Smacznie, tanio ale zimno (2) Pizza jest bardzo smaczna, ale przede wszystkim jest letnia albo zimna, mało... E. Miłe zaskoczenie (2) Wielokrotnie przejeżdżałam obok pizzerii, ale dopiero niedawno zamówiłam... ropucha Tanio i smacznie (1) Pizza bardzo smaczna i w przystępnej cenie. Ilość dodatków nie powala, ale w... smakosz POLECAM! (1) W dniu wczorajszym (03.12.2014) byłam w tej pizzerii wraz z chłopakiem.... Karolina w sprawie zamowionej pizzy (2) Witam,nzamowilem pizze z pizzerii ktora miesci sie odemnie max 2 km ale to i... mb Dobra pizza. (1) Pierwszy raz jem pizzę z tej pizzerii. Skusiła mnie reklama i smak. Jak na... Aleksandra polecam! (1) Przed chwilą właśnie skonsumowalam pizzę zamówiona przez internet.... mimi