Wrotek - opinia (1) Najpierw uwaga co do terminu korzystania: korzystałem jesienią 2020 r., wybór... Wrotek Łukasz - opinia (1) Super firma. Świetny kontakt i jakość wykonania. Wszystkie meble doskonale... Łukasz Ula - opinia (1) Firma godna polecenia. Realizacja na czas. Można zapytać o opinię czy... Ula
super firma (1) Firma Pana Dariusza działa bardzo sprawnie i profesjonalnie. Pan Dariusz jest... Ewa na małe biuro (1) Trudno mi było cokolwiek zaaranżować, aby małe biura były funkcjonalne i... weri Godna polecenia firmy (1) Sprawnie zrealizowane zlecenie, mam małe biuro w Amber Office. przyjechał do... Grzegorz polecam (1) bardzo sprawna ekipa dokladny montaz fronty i blaty dokladnie takie jakie... Anna Zabudowa wnęk, kuchni i łazienka (1) Z usług firmy korzystałem już kilkukrotnie. Za każdym razem byłem w 100%... Tomasz Firma której szukałam (1) Polecam firmę Davo meble. Dbają o klienta, są na każdy telefon widać że... Lidia Wyposażenie biura (1) Znalazłam firmę na Trójmieście w dziale mebli biurowych, wysłałam zapytanie... Sylwia Niedrogie i dobre jakościowo, czy to możliwe? (1) Szukałam prostego rozwiązania do kuchni, potrzebowałam kilku dolnych szafek... Sylwia Kuchnia na wymiar kieszeni klienta (1) Co do tekstu z nagłówka to jest to jak nabardziej prawda, okazuje się, że... Wojciech POLECAM!! (1) Dobry kontakt, szybka realizacja, towar wysokiej jakości. Gorąco polecam sklep. MK