Dawid - opinia

Temat dostępny też na forum: Sun City
karnetY
a WIEC SPRAWA DOTYCZY KARNETOW... MOZE I JEST TANI ALE PO PODZIELENIU MINUT TO HMM WYCHODZI 1,50 ZA MINUTE... A TO ZADNA REWELKA. JESLI JUZ KTOS U WAS KUPUJE KARNET TO POLECAM ZMNIEJSZYC CENE ZNACZACO A NIE KUSIC CHWYTAMI MARKETINGOWYMI LUDZI DOTYCZACYMI EXTRA GRATISAMI KTORE NIE SA GRATISEM BO I TAK TRZEBA DOPLACAC ZA KAZDE WEJSCIE W MOIM WYPADKU 8,50ZŁ. WIEC CO TO ZA GRATIS? TO TYLKO MA NA CELU ZOBOWIAZANIE KLIENTA DO KORZYSTANIA NADAL Z ICH USLUG A NIE NP .. HMM NIE PODOBA MI SIE TO I TO NIE TYLKO MOJE ZDANIE. POZDRAWIAM DAWID - WASZ STALY KLIENT
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Jezeli korzysta Pan z promocji 50 min plus 50 min gratis ,pierwsze 50 min wykorzystuje Pani BEZ DOPŁACANIA CZEKOKOLWIEK,także za PIERWSZE 50 MINUT płaci Pani 1,50 za minute(Karnet kosztuje 75 zł) natomiast za kolejne 50 MIN które jest gratisowe przy zakupie minium 5 min opalania czyli w Pana przypadku zaplata 8,50 zł za pierwsze pieć minut pozostale minuty są gratis .także jeżeli opala Pan się np.15 min płaci Pan 8,50 zł (czyli 8,50 zł dzielimy na 15 wychodzi 0,56 zł za minute).Karnet 50 plus 50 daje nam 100minut a kosztuje 75 złotych więc nawet jeżeli nie byłoby warunku zakupu 5 min do dodatkowych minut gratisowych to niestety Panie Dawidzie nie wychodzi to 1,50 złoty za minutę,niestety nie wiem jakę metodą Pan to obliczał:):):):)Pozdrawiam.Nastepnym razem proszę o prawidłowe przeliczenie zanim zniechęci się Pan do naszego solarium
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0