Sun City

Solaria

Gdańsk, al. Grunwaldzka 158/1

LGD - ocena (1) Wiedzą pani obsługującej solarium praktycznie żadna , nie wie jakie są łóżka... LGD Polecam to solarium (1) Polecam solarium z całego serca, chodzę tam od kilku lat i jestem bardzo... Marta Nigdy nie pojde ponownie (2) Kobieta ktora pracuje w solarium city forum, chyba probuje byc... Klient
bardzo zadowolona (1) Bardzo fajne solarium.bylam bo kolezanka mi poleciła.Mila obsluga ,oprócz... Karina Opinia (1) obługa bardzo miła, wiedzą jak doradzić żeby klijent był zadowolony.... Tamara super solarium (1) prosze sie nie przejmowac opiniami w polsce to norma ze ktos chce zepsuc... sylwia Pierwsza wizyta w tym solarium :))) (1) W dniu dzisiejszym miałam okazję być pierwszy raz w tym solarium:).Zapoznano... KLIENTKA Obsługa (1) Pierwszy raz spotkałam się z takim profesjonalnym podejściem do klienta i... Klient jedyne solarium w mieście gdzie mogę się zrelaksować (1) Lubię to solarium ze względu na przyjemne korzystanie z niego. Obok... Aleksandra Obsługa fatalna (1) Obsługa fatalna na ulicy grunwaldzkiej, pani bardzo nie miła.. Aleksander Nina - opinia (2) Polecam, bardzo miła i profesjonalna obsługa a salon oraz łóżka utrzymane w... Nina Beznadziejna obsługa!!! (3) Solarium jest otwarte dla klientów do godziny 22.00. Niestety, przychodząc o... Zniesmaczona Miło, zawsze świeże lampy (1) Miła obsługa, dobre kremy, przede wszystkim zawsze czysto. Jedyne do czego... Marta:) Magda - opinia (2) Czytając negatywne opinie odnośnie czystości na solarium, jak i obsługi... Magda Solarium (2) Obsługa bardzo miła, atmosfera na prawdę sympatyczna. Ale kabina i samo łóżko... klientka SOLARIUM SUN CITY (1) Super solarium,jestem stała klientką zawsze wychodze pięknie opalona (bardzo... Bożenka Mega Polecam !! (1) Bardzo dobre lampy ! Obsługa bardzo miła :) Strasznie miły klimat gdzie żadko... Dominika Jak najbardziej polecam (1) Tutaj niczego nie brakuje. Świetna obsługa, nieraz się słyszy, że panie w... Alicja Magda - opinia (1) O ile nic złego nie mogę powiedzieć o lampach bo te rzeczywiście są dobre -... Magda nie polecam korzystać! (2) Usługi oferowane przez salon oceniam na 1. W kabinach ''maty'' bądź... klientka