Odpowiedź obiektu:
Witam
Codziennie rano jak juz wspomnialam lozka sa godzine wczesniej dokladnie czyszczone,podlogi odkurzane ,myte,maty dezynfekowane,oprocz tego raz w tygodniu dziewczyny przychodza na godzine 7 30 aby dokladnie generalnie wysprzatac solarium,nie wspominajac juz o regularnym sprzataniu w ciagu dnia .jezeli rzeczywiscie zdarzyla sie sytuacja o ktorej Pani napisala mozliwe ze byl błonisty deszczowy dzien stad odrobine blota ,wprawdzie w te dni w szczegolnosci dbamy oczystosc podlog,kurz czasami moze sie pojawic pomimo naprawde gorliwego sprzatania z naszej strony,piponiewaz lokal jest przy ulicy Grunwaldzkiej,ktora jest bardzo zakurzona-najbardziej jak potrafimy dbamy o porzadek i czystosc poniewaz przede wszystkim chcemy aby to bylo nasza wizytowka ,prosze o kontakt mailowy ze mna osobiscie pod adres sun citysolarium@wp.pl ,poniewaz bardzo mi zalezy aby wyjasnic ta sytuacje ,dowiedziec sie kiedy to bylo na czyjej zmianie,gdyz przede wszystkim zalezy mi na zadowoleniu naszych Klientow-to jest dla mnie priorytetowe, i jezeli taka sytuacja zaistniala ,aby nigdy wiecej sie nie powtorzyla bo nie ma prawa .prosze o odpowiedz na maila abym miala pewnosc ze nie jest to kolejna nieuczciwa zagrywka konkurencji lub osob ,ktore zostały zwolnione z mojej firmy ,poniewaz nie dotrzymywalay własnie moich wymogow dotyczacych czystosci.serdecznie pozdrawiam i zapraszam ponownie i prosze o kontakt
0
0