Solarium

Obsługa bardzo miła, atmosfera na prawdę sympatyczna. Ale kabina i samo łóżko niestety tragedia. Na podłodze błoto, łóżko od środka brudne niestety cała górna część wysmarowana jakimiś kremami, kurz widoczny bardzo.. Sama jakość opalenizny super! Ale niestety ja już tam szybko nie wrócę ze względu na brak czystości...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Witam
Codziennie rano jak juz wspomnialam lozka sa godzine wczesniej dokladnie czyszczone,podlogi odkurzane ,myte,maty dezynfekowane,oprocz tego raz w tygodniu dziewczyny przychodza na godzine 7 30 aby dokladnie generalnie wysprzatac solarium,nie wspominajac juz o regularnym sprzataniu w ciagu dnia .jezeli rzeczywiscie zdarzyla sie sytuacja o ktorej Pani napisala mozliwe ze byl błonisty deszczowy dzien stad odrobine blota ,wprawdzie w te dni w szczegolnosci dbamy oczystosc podlog,kurz czasami moze sie pojawic pomimo naprawde gorliwego sprzatania z naszej strony,piponiewaz lokal jest przy ulicy Grunwaldzkiej,ktora jest bardzo zakurzona-najbardziej jak potrafimy dbamy o porzadek i czystosc poniewaz przede wszystkim chcemy aby to bylo nasza wizytowka ,prosze o kontakt mailowy ze mna osobiscie pod adres sun citysolarium@wp.pl ,poniewaz bardzo mi zalezy aby wyjasnic ta sytuacje ,dowiedziec sie kiedy to bylo na czyjej zmianie,gdyz przede wszystkim zalezy mi na zadowoleniu naszych Klientow-to jest dla mnie priorytetowe, i jezeli taka sytuacja zaistniala ,aby nigdy wiecej sie nie powtorzyla bo nie ma prawa .prosze o odpowiedz na maila abym miala pewnosc ze nie jest to kolejna nieuczciwa zagrywka konkurencji lub osob ,ktore zostały zwolnione z mojej firmy ,poniewaz nie dotrzymywalay własnie moich wymogow dotyczacych czystosci.serdecznie pozdrawiam i zapraszam ponownie i prosze o kontakt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0