Daniel - ocena (1) Nie mogę nie pochwalić Pana Jakuba z działu rowerowego w Decathlonie Gdańsk... Daniel Usługi serwisowe (1) Oddałam deskę na całkowitą naprawę do serwisu Decatlona i jestem bardzo... Julia P. Rozczarowana - opinia (1) Dzisiaj spotkała mnie nieprzyjemna sytuacja. Kupowałam buty nike i przy... Rozczarowana
Odradzam serwis tenisowy (1) Oddałem do serwisu dwie rakiety tenisowe (wymiana naciągu, razem z kupieniem... Piotr emgej - opinia (1) Witam, do serwisu chciałem oddać tylne koło do centrowania. Kolo za plecione... emgej Czas oczekiwania 7-9 dni (1) To jakaś żenada.Czas oczekiwania na serwis snowboardu 7-9 dni.I rzecz jasna... J Jeśli możesz skorzystać z INNEGO serwisu rowerowego - nie zastanawiaj się (1) Przed majówką terminy serwisu rowerów dwutygodniowe, bo nie ma serwisanta,... Ewa ollo - opinia (1) Ten sklep jest świetny. Nigdy nie wychodzę z pustymi rękoma. Zakupy robię... ollo Nie polecam serwisu!! (1) Chodziłam kilka razy z rowerem, w sprawie "głupiej" wymiany dętek.... Kari Maciek Lis - opinia (1) Kupiłem ROWER byłem 6 razy w serwisie i nic nie zrobili problem jest do dzisiaj Maciek Lis niby najwiekszy sklep (2) Moze i najwiekszy ale asortyment ubogi.Chodzi mi przede wszystkim o... Maja Pan KUBA z kasy jest bardzo niekulturalna osobą. (2) Byłam zakupić dziecku czepek i okulary do pływania. Wybierając z półki... Małgorzata Dział rowerowy (1) POTWIERDZAM, chłopak pracujący na dziale rowerowym jest bardzo pomocny.... majself DOBRY SKLEP (1) Byłam mile zaskoczona profesjonalną obsługą na dziale rowerowym.Młody... basia słabiutko... (2) Byłem drugi dzień po otwarciu i niestety podejrzewam,że już tu nie wrócę. W... Marek DNO! (1) SKONTAKTOWANIE SIĘ Z KIMKOLWIEK KTO UDZIELI INFORMACJI GRANICZY Z CUDEM- MI... god