Deepbusters

Nurkowanie

Rumia, Tysiąclecia 12

DNL - ocena (1) Profesjonalne wprowadzenie do nurkowania, instruktorzy pomocni na każdym... DNL Emilia Sienica - ocena (1) Bardzo udane szkolenie, podobało mi się. Świetni prowadzący z poczuciem... Emilia Sienica Karolina i Darek - opinia (1) Centrum nurkowe, które odkryliśmy z mężem trochę przez przypadek, a... Karolina i Darek
ONX - opinia (1) Kursy techniczne prowadzone na najwyższym poziomie, z pasją i w świetnej... ONX Patryk - opinia (1) Pełen wachlarz możliwości jeżeli chodzi o rodzaje kursów. Super atmosfera,... Patryk Szymon - opinia (1) Szkolenia prowadzone na najwyższym poziomie na każdym etapie rozwoju... Szymon Kamil - opinia (1) Super centrum nurkowe. Najwyższa jakość szkoleń. Kamil Andżelika - opinia (1) Świetna ekipa! Szkolenie na doskonałym poziomie. Bardzo indywidualne... Andżelika Profesjonalizm i sympatyczna atmosfera (1) Centrum prowadzone przez sympatycznego człowieka z prawdziwą pasją.... stary nurek Relelacja! (1) Świetna zabawa, super atmosfera, indywidualne i profesjonalne podejście do... Monika Polecam (1) Miałem przyjemność nurkować z tym Panem, m.in. zaliczony kurs AOWD, kilka pod... MaRo Kurs OWD (1) W wakacje robiłem kurs OWD u tego Pana i jestem bardzo zadowolony.... Olek