Duży wybór piwa i nic poza tym (1) Pod koniec października po raz kolejny zawitaliśmy z przyjaciółmi do... Była klientka Degustatorni Fatalna obsługa!!!! (1) Ciężko jest zwracać uwagę na klimat, gdy obsługują Cię ludzie, którzy... mika Bar jest całkiem schludny ale ciemny i z WC w tragicznym stanie, oczywiście najlepsze piwo i mało co pozatym. (1) Problemem tego pubu, poza ubogim jadłospisem jest niższy, ciemnowłosy barman,... Pretoriusz
lokalizacja (1) Wszystko ok, ogromny wybór piw, fajne miejsce do posiedzenia, ale lokalizacja... Ewa generalnie [polecam (1) jedyna rzecz które mnie irytuje, to ciemnowłosy barman, który nie jest... Herbatnik tylko ta obsługa.. ;) (1) Wszystko ładnie, pięknie, jednak jak większość przyczepić się muszę do... Agnieszka A co z godzinami otwarcia? (1) Nie mam zastrzeżeń do samego lokalu ani zasobów piwa, które są doprawdy... Jedna z bywalczyń malenka - opinia (1) Duża różnorodność dobrego piwka z całego świata. Obsługa bardzo miła i zawsze... malenka warto... ale... (1) pomysl swietny, klimat fajny, wybor niesamowity, ale obsluga... moze zalezy... kabaczek opinia (1) Po pierwsze piwa - dużo, oj ciężko się zdecydować:) Po drugie obsługa - nie... K#8 Uwaga na rachunek (1) generalnie miejsce mi się bardzo podobało, klimat fajny, naprawdę godne... anita01 Knajpa knajp (1) Degustatornia oferuje przede....wszystkie piwa. klooch najlepsze piwko (1) najwiekszy wybór:))) uwielbiam tą knajpkę ja:) bardzo sympatyczny lokal (1) Miła i fachowa obsługa, duży wybór gatunków piwa w różnych cenach, więc każdy... m Super! (1) Co tu dużo gadać, po prostu super! o kilka słów (1) A mnie fajna dziewczyna obsługiwała i doradzić umiała i jeszcze w gust trafiła. mag lokal super, obsługa OK (1) Świetny lokal, lepszego wyboru piw nie ma nigdzie; obsługa sympatyczna-... liliac Świetny pomysła na taki lokal, ale... (1) ...ale obsługa przystosowana do obsługi stoiska z piwem na festynach... luki super :) (1) nie wiem dlaczego piszecie tak zle o obsludze :/ jestem tam przynajmniej 4... klient Jest OK, co wy chcecie! (1) Byłam tam w czwartek i wszystko było si... babeczka za barem doradziła co i... smart