Magdalena - ocena (1) Bardzo polecam Panią Agatę, która spełniła wszystkie moje oczekiwania. Była... Magdalena Ewa - opinia (1) Chcesz mieć ślub z klasą? Kiedy zobaczyłam te bukiety na sali weselnej,... Ewa Mateusz - opinia (1) Super wykonana dekoracja sali jak i kościoła, butonierki i bukiety wyszły... Mateusz
Kasia - opinia (1) Gorąco polecam "Agata Dekoracje". Pani Agata wykonała przepiękną dekorację... Kasia Natalia i Tomasz - opinia (1) Przepięknie udekorowane miejsce na ślub w plenerze oraz sala weselna.... Natalia i Tomasz Gorąco polecam Panią Agatę! (1) Pani Agata to przesympatyczna i kompetentna osoba, dla której słowa "nie da... Sandra Bardzo polecam (1) Miałam okazję skorzystać z usług Pani Agaty i wykonanie wianka i bukietu... Karolina Polecam z całego serca! (1) Piękna dekoracja kościoła i sali weselnej! Wszystko tak jak sobie wymarzyłam.... Olga Wspaniała współpraca (1) Z całego serca mogę polecić Panią Agatę Polecamy wszystkim, którym zależy na... Martyna i Adam Piękne kompozycje kwiatowe na wesele :) (1) Piekne kwiaty, wszystko terminowo, profesjonalnie, bukiet ślubny tez... Ewa Perfekcyjna wspolpraca (1) Serdeczne podziekowania ! Polecamy z calym sercem Agate :) ciezko opisac... Klaudia Wspaniałe dekoracje (1) Bardzo dziękuję Pani Agatce za przepiękny wystrój kościoła, sali weselnej ,... Anna Olszewska Rustykalny ślub (1) Jestem bardzo wdzięczna Pani Agacie za wspaniały wystrój kościoła. Wszystko... K&J Dekoracje ślubne (1) Pani Agata i jej ekipa z ogromnym zaangażowaniem wyczarowała bajkową... Agata Serdecznie polecam (1) Miałam dekorowaną salę weselną, kościół, auto plus dodatki ślubne przez tą... Ewa dekoracje slubne (1) goraco polecam Pania Agate!!! dekoracje na moje wesele byly przepiekne;... monika bakszuk Profesionalna firma (1) Polecam wszystkim tą firmę do dekoracji, Dekoracja wykonana profesionalnie i... Marta