Dekoracje na samochód

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny może , któraś z Was ma takie dekoracje albo będzie miała do odsprzedania po swoim ślubie Te , które oglądaliśmy są przeokropne i nadają się raczej do dekoracji karawanu nie samochodu ślubnego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dekoracje na samochód

Hej Bea, chetnie bym Ci pomogla, ale u nas raczej nic nie zostanie, bo nie bedziemy mieli nic sztucznego. Na aucie bedą tylko gerbery (łepki), tak jakby porozrzucane. Powodzenia

My mieliśmy mała sztuczną wiązaneczkę na środku maski i kokardy na klamkach i na bagażniku,ale niestety już go nie mamy .Zamawiałam przez intenet ze stronki www.infoslub.pl/sklep

Bea a masz może jaką wizję dekoracji samochodu?! bo ja wiem tylko tyle, że ma być skromnie i nic poza tym nie wiem :)

chciałabym aby samochód był udekorowany na biało- rózowo, jasny delikatny róż, myslałam o takim bukiecie na masce i może wstęgach falowanych , czy jakoś tak to się nazywa

MOI ZNAJOMI MIELI TE WSTĘGI,ALE PRZY PRĘDKOŚCI 35 KM/H ROZPROSTOWAŁY SIĘ I WYGLĄDAŁY BRZYDKO!

Hm, nie wiem, kiedy masz ślub. Poza tym nasz stroik będzie w kolorze coś jakby ecru. Są to kwiaty na maskę + ozdoby na klamki. Nie wiem też czy by się Tobie spodobał. Ja zamawiałam przez allegro. Tanio i wybrać każdy może coś dla siebie.

witam serdecznie!
mi zostaly ozdoby bialo-rozowe, wogole nieuzywane, ponewaz maz zrobil mi iespodzianke i zamowil cudowne serce z zywych kwiatow na maske samochodu. jesli masz ochote to moge zrobic fotke tym ozdobom i przeslac ci na maila, mozwe akurat wpadna ci w oko.
pozdrawiam, ksia,

Czy mogłabyś przesłać mi zdjęcie
Dziękuję

Misia ja tez poprosze-jestem bardzo zainteresowana!!!

dziewczyny a mozecie podac swoje maile?

Misia wyślij mi zdjęcie dekoracji, jak najbardziej jestem zainteresowana beataku1@wp.pl

moj byl w profilu ale prosze azakiewicz@wp.pl

po pierwsze dzieki Misia za maila!!!

dziewczyny bylam dzis na rynku na Gdanskim Przymorzu i sa tam takie stoiska z kwiatami i na jednym z tych stoisk przygotowana byla wiazanka z lili na samochod-naprawde byla sporych rozmiarow i kosztowala 100zl-to bylo przygotowane na dzisiejszy slub dla jakies pary.
Dodatkowo pan sam bedzie jechal i ja mocowal! To wydaje mi sie ze cena nie byla bardzo wygorowana i ja tam chyba zamowie cos na moje autko:)

witam was dziewczęta,
bylam swiadkową na slubie mojego kuzyna w zeszlym tygodniu,
w miejscowosci w której odbywał sie slub, tradycja było, ze świadkowa i świadek ubierają samochód. Jesli chodzi o przystrojenie biało -0rózzowe to własnie takkie zrobiłam. Kupiłam 10 gałazek Margaretek , 5 bialych i 5 różowych, i same łebki poprzyklejałam taśmą klejącą do samochodu. Tak jakby wydawało sie ze kwiatki są rzucone na samochód. Efekt był naprawde fajny. I nieduży koszt bo 30zł. Nadmieniam również zeby nie bać sie o lakier samochodu, bo potasmie klejącej kompletnie nie było zadnego sladu

pozdrawiam