Piękne dekorowanie auta w cenie 60zł. (plus kaucja zwrotna za wypożyczenie stroików, kwiatków baloników itd) Zapraszam serdecznie
lanetti@wp.pl
00
Re: Dekorowanie auta
~gregor
(21 lat temu)
60 zł !!! w kwiaciarni 40 i bez kaucji
00
~Grzesiek
(21 lat temu)
no no
00
~Kinia
(21 lat temu)
Gregor, podaj namiary na te rewelacyjna kwiaciarnie! ja pytalam w kilku w Gdansku i cena za dekoracje auta nie schodzi ponizej 100 zl!!!!!!!!
00
~Grzesiek
(21 lat temu)
Ja nie mam namiarów na kwiaciarnie lecz posiadamy roznego rodzaju stroiki kwiaty itd Stroimy auta w cenie 60zł w tym jest wypożyczenie tego razem z dekorowaniem. Z biegiem czasu na tej stronie co podałem będą dostępne zdjęcia...
00
~Grzesiek
(21 lat temu)
www.lanetti.glt.pl
00
~Justy
(21 lat temu)
Moge prosic o jakies zdjecia?
ile wczesniej trzeba sie umowic i jak sie mozna skontaktowac?
justynajanowska@yahoo.com
00
~KingaS
(21 lat temu)
Kiedy trzeba sie umówić aby zarezerwować ewentualnie ten termin na 2 auta Pary młodej i rodziców 21.08.2004
00
~malwan
(21 lat temu)
Uwaga ! Ja stroje za 3, 50 zł ! Promocja ! Elegancko i wytwornie. Zapraszam ! tel. 0607987564 lub e -mail.
00
nefretete23
(21 lat temu)
A można prosić o maila ze zdjęciem takiego udekorowanego auta i o ogólną cenę całej imprezy z przewozem?Adres mailowy jak widać.
00
~Grzesiek
(21 lat temu)
Cena dekorowanego Auta to 60zł plus kaucja za zwrotna około 100zł. Auto dekorujemy w Gdyni, ewentualnie dojaz na terenie 3miasta 15zł. Zdjęcia można zobaczyć na stronie www.lanetti.glt.pl z biegiem czasu będziemy tam dodawać więcej fotek... Pozdrawiam Grzesiek