Dekpol

Deweloperzy

Gdańsk, Jaglana 6/9

Polecamy (1) Polecamy ofertę firmy Dekpol oraz obsługę przez Pana Dariusza Walaszka.... Łukasz zadowolony klient (1) Witam Serdecznie Jestem szczęśliwym nabywcą mieszkania na osiedlu Dolna... Piotr L. Podziękowanie (1) Bardzo dziękujemy za wachową obsługę,oraz doradztwo ze strony firmy Dekpol a... Marcin Pawski
Zadowolony klient (1) Osobiście miałem przyjemność być obsługiwany przez Biuro Sprzedaży Mieszkań... Bartłomiej Formela Osiedle Na Fali (1) Jestesmy bardzo zadowoleni z calosci procesu zakupu dwoch mieszkan na Osiedli... Wieslaw Bis Deweloper godny polecenia (1) Zdecydowanie polecam - inwestycja realizowana szybko i profesjonalnie. Na... Bartek Opinia obsługi Dekpol Os.Foresta (1) Niezastąpiona Pani Małgorzata Zając! Klient czuje się potrzebny oraz ważny.... Marlena Polecam! (1) Dekpol ma w ofercie lokalizacje "perełki". Zdecydowałam się na zakup... Basia Opinia (2) Nie jest tak źle.... Mieszkania są w dobrej cenie jak na Gdańsk. Jakość... Ewa przyszła sąsiadka :D TRAGEDIA!!!!! (2) Uwaga ludzie !!!!! Nie kupujcie mieszkań na ulicy myśliwskiej , nazwa... Monika Po co narzekać? (1) Rzadko wypowiadam się na forach, ale kiedy widzę opinie dalekie od moich... Młoda Morena polecam (1) Generalnie polecam miła obsługa, mieszkania w MDM. dużym plusem było... Slawek Generalnie ok (1) Przy odbiorze mieszkania okazało się że jest kilka niedociągnięć np.... Arek Dekpol- odradzam (2) Odradzam zakup mieszkań od tego dewelopera. Jakość poniżej dopuszczalnych... Klient Mieszkanka (1) Nie polecam tego dewelopera, gdybym wiedziała ze takie przebije mnie spotkają... Poirytowana Jak najdalej (1) Ta firma to kpina. Totalny brak kompetencji. Mega opóźnienia. Panie z biura... Mc Ładne mieszkania, fajne budownictwo, ale spokoju nie zaznasz... (1) Absolutnie odradzam jakąkolwiek współpracę z tym deweloperem. Mieszkanie... J. Dekpol - Osiedle Słoneczne - opinia (1) Jestem jednym z właścicieli nowych mieszkań na Osiedlu Słonecznym w Gdańsku.... Tomasz S. polecam! (1) mimo lekkich opoznien ze strony banku, deweloper nie robil zadnych problemów.... N.