Monika G. - ocena (1) Serdecznie polecam biuro rachunkowe Dekret Gdynia. Pani Monika to... Monika G. Maciej Stolarz - ocena (1) Pan Adam jest moim księgowym od samego początku działalności. Pomógł mi przy... Maciej Stolarz Michał Filipowski - ocena (1) Wspolpraca bardzo dobra, polecam to Biuro Rachunkowe. Michał Filipowski
Paweł Rutka - ocena (1) Bardzo udana współpraca. Nowa spółka założona, wszelkie wątpliwości szybko... Paweł Rutka Paulina - ocena (1) Polecam biuro rachunkowe dekret. miła i profesjonalna obsługa. Pani Monika... Paulina Dariusz - ocena (1) Profesjonalna i rzetelna obsługa księgowa! Zawsze mogę liczyć na fachowe... Dariusz Marek - ocena (1) Korzystam z usług tego biura rachunkowego od dłuższego czasu i jestem bardzo... Marek Aleksander - ocena (1) Polecam Biuro Rachunkowe Dekret, zespół fachowców, zawsze gotowych pomóc. Aleksander Jakub - ocena (1) Wyjątkowo profesjonalne i kompetentne biuro rachunkowe. Firma Dekret zawsze... Jakub Dorota - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, pani Monika z ogromną wiedzą, zawsze pomocna i... Dorota Łukasz Strzałkowski - ocena (1) Bardzo dobre biuro rachunkowe. Polecam wszystkim Łukasz Strzałkowski Adam - ocena (1) Profesjonalny i bardzo kompetentny zespół księgowych i kadrowych... Adam S&L - ocena (1) Szczerze polecam usługi Biura Rachunkowego Dekret. Bardzo dobry kontakt i... S&L Sławek - ocena (1) Najlepsze Biuro Rachunkowe, z jakim miałem do czynienia !!! Bardzo dobry... Sławek Emilia - ocena (1) Polecam biuro rachunkowe Dekret Emilia Michal - Northpole - ocena (1) Współpracje z Biurem Rachunkowym Dekret od wielu lat i wszelkie miesięczne... Michal - Northpole justyna - ocena (1) Gorąco polecam wszystkim poszukującym usług z zakresu księgowości!... justyna Adam Kostuch - ocena (1) Profesjonalna obsługa klienta i przestępne ceny usług. 100% zadowolenia.... Adam Kostuch APS - ocena (1) Pełen profesjonalizm APS Monika - ocena (1) Z całego serca polecam to biuro księgowe. Profesjonalna obsługa, rzetelność i... Monika