Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Marta - ocena (2) Serdecznie polecam szkołę jazdy Delta, a w szczególności instruktora Pana... Marta Weronika - ocena (2) Z całego serca polecam Deltę! Od samego początku każdy nauczyciel był... Weronika Szymon - ocena (2) Z usług Delty i instruktora Rafała korzystałem naprawdę długo - prawie rok! W... Szymon
Milena - ocena (2) Bardzo dobra współpraca od początku do końca. Kurs teoretyczny był prowadzony... Milena Karolina - ocena (2) Bardzo polecam szkołę jazdy Delta! Z całego serca rekomenduję instruktora... Karolina Wiktor Mróz - ocena (2) Z czystym sumieniem polecam jazdy z panem Rafałem każdemu, komu zależy na... Wiktor Mróz wlad - ocena (2) Zdecydowanie polecam Delte dla osob, które pragną dobrze przygotować się do... wlad Julia - ocena (2) Z całego serca polecam Deltę!!! Profesjonalni, cierpliwi i życzliwi... Julia Mateusz Błachnio - ocena (2) Polecam w szczególności Pana instruktora Rafała Wawera. Potrafi nieco... Mateusz Błachnio Mateusz Muszyński - ocena (2) Chciałbym serdecznie polecić tę szkołę jazdy każdemu, kto chce dobrze... Mateusz Muszyński Ania Sz - ocena (2) Serdecznie polecam OSK Delta. Bardzo ciekawe zajęcia teoretyczne z Panem... Ania Sz Bartosz Krupiński - ocena (2) Ciekawe lekcję teorii w szkółce. Bardzo miła obsługa w biurze. Dzięki... Bartosz Krupiński Kyrylo - ocena (2) Bardzo fajna szkoła, prawo jazdy zdane za drugim razem Z całego serdca... Kyrylo Bartek - ocena (2) Najlepsza szkoła w mieście! Jeśli uczyć się jeździć, to tylko w Delcie i... Bartek Lillianna - ocena (2) Serdecznie polecam! Jeździłam z instruktorem Rafałem, który świetnie... Lillianna Lena - ocena (2) bardzo polecam, cały kurs przebiegł sprawnie i przyjemne w towarzystwie... Lena Kornelia - ocena (2) Bardzo polecam tę szkołę jazdy osk delta! Już od pierwszego kontaktu w biurze... Kornelia Wiktoria Gz - ocena (2) całego serca polecam szkółkę OSK Delta! Największe podziękowania kieruję do... Wiktoria Gz Natalia Wiśniewska - ocena (2) z całego serce polecam osk delta, a zwłaszcza pana instruktora rafała! jest... Natalia Wiśniewska Paulina - ocena (2) Serdecznie polecam szkółkę jazdy Delta. Szczególne podziękowania dla mojego... Paulina