Dementuje wszelkie negatywne opinie.
Jak wyżej. Jestem absolwentką tego liceum i po trzech latach nauki nie mogę powiedzieć złego słowa. Świetni nauczyciele matematyki, angielskiego, wykwalifikowana kadra jeśli chodzi o "te najważniejsze" przedmioty maturalne potrzebne na studia. Jeśli ci zależy, to bedziesz sie uczył i mature zdasz. Dodatkowym plusem jest wygląd, chyba najnowocześniejsze liceum w Gdyni, świetne obiekty sportowe, sala komputerowa też niczego sobie. Przede wszystkim atmosfera jakiej nie znajdziecie nigdzie indziej.
Myślę, że negatywne pogłoski a propos tej szkoły dotyczą nie jej samej, ale tu o uczniów chodzi. Dużą rolę odgrywa lokalizacja na Oksywiu. Mnóstwo kolesi w dresach, wytapetowanych blond dziewczyn, które potem widuje się w nieciekawych sytuacjach (popularne imprezy w klubach trójmiejskich). Ale to przecież nie znaczy, że każdy z tego liceum to leniwiec bez przyszłości.
Myślę, że negatywne pogłoski a propos tej szkoły dotyczą nie jej samej, ale tu o uczniów chodzi. Dużą rolę odgrywa lokalizacja na Oksywiu. Mnóstwo kolesi w dresach, wytapetowanych blond dziewczyn, które potem widuje się w nieciekawych sytuacjach (popularne imprezy w klubach trójmiejskich). Ale to przecież nie znaczy, że każdy z tego liceum to leniwiec bez przyszłości.