Demoliberałowie w pułapce

Część elit demoliberalnych zdała sobie sprawę, że doprowadziła do kryzysu demokracji, ale nie zdaje sobie sprawy z tego, jak do tego doszło. Prof. Michael Sandel z Harvardu, który miał wykład w ECS, przypisał ten kryzys niezrozumieniu pojęcia solidarności, ale sam ma kłopoty z prawidłową analizą wydarzeń. Pouczanie Polaków o solidarności należy potraktować jako wożenie drewna do lasu. Polecam lekturę notki:
https://www.salon24.pl/u/zetjot/806508,elity-demoliberalne-w-pulapce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

>Polecam lekturę notki : ......
i link do samego siebie.

Nic tak nie przekonuje odbiorcy jak mówca, który na poparcie swoich tez cytuje samego siebie.
Onanistyczna praktyka wsobnych autocytatów podlana bełkotem pseudointelektualnym.
Wyborne !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

> Onanistyczna praktyka wsobnych autocytatów podlana bełkotem pseudointelektualnym.

Wow! Uczysz się...
To teraz poproszę o merytoryczną krytykę linku wskazanego przez Zetjota.

Zastrzegam z góry, że nie znam go. Nie otwiera mi się.
Nie wiem zatem, czy jest głupi, czy nie. Wychodzę z założenia, że go znasz... zatem masz podstawy do krytyki.

W każdym innym przypadku robisz za przypała. COś typu pies Pawłowa. Jest impuls...jest reakcja.
Impulsem jest autor. Reakcją: deprecjacja autora.
Treść zanika gdzieś obok...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ociekasz sadylu śluzem, po kolejnej próbie palpacyjnego wsparcia zetjoty . Przed wejściem do domu, odstań chwilę na ociekaczu. Wejście bowiem w takim stanie w domowe progi, zakończyć się może wyrżnięciem o futrynę.
Wspomniany powyżej łowca, poleca swoją kloaczną twórczość, wysyłając nam linki do drugiego ego, występujacego pod postacią zetjoty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A konkretnie?
Tzn.. ad meritum?

Czy tylko deprecjacja myślących inaczej wam pozostała z braku meritum?

> Ociekasz sadylu śluzem,

Ba..
Ociekanie śluzem moze stać sie ikoną ;]

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

sadyl
Mnie się link otwiera.
A jeżeli chodzi o tzw. opozycjonistów, to nie oczekuj od nich merytoryki, za wysokie progi na tak krótkie nogi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Masz na myśli oczywiście Jarosława Kaczyńskiego. To tzw opozycjonista na krótkich nogach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odezwał się pies ogrodnika.

A tu mamy ciekawy punkt widzenia i parę ciekawych sformułowań:

https://wpolityce.pl/polityka/356289-dr-fedyszak-radziejowska-na-wlasny-uzytek-nazywam-po-partia-wladzy-na-urlopie-a-pis-opozycja-u-wladzy-spoleczenstwo-jest-ostoja-rozsadku

widze ,ze Zetjot moze juz pisac ...ja jestem dalej na cenzurowanym
bo szczerze i nie bez podstaw daje do zrozumienia ,ze administracja jest conajmniej stronnicza
i nic was nie tłumaczy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skąd się biorą euroidioci ? O tym dosadnie pisze autorka nw tym linku:

https://www.salon24.pl/u/mona11/806828,skad-sie-biora-euroidioci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Własna firma? (47 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Przeprowadzka biura w Warszawie (3 odpowiedzi)

Hej, planujemy przeprowadzkę naszego biura w Warszawie i zastanawiamy się nad wyborem...