DentaClinic

Stomatolodzy Protetycy Ortodonci

Gdańsk, Maurycego Beniowskiego 1/U2

Ocena DentaClinic (2) Najlepsza Klinika w jakiej kiedykolwiek byłam. Personel uśmiechnięty i miły.... Justyna G Zadowolony pacjent (1) Bardzo dobry gabinet dentystyczny. Profesjonalna obsługa i świetny sprzęt.... Marek Bez strachu (1) Najlepsza klinika dentystyczna w całym Trójmieście. Od razu po wejściu widać... Ignacy
Anna - opinia (1) Gabinet DentaClinic pełen profesjonalizm, 100% zaufania, nowoczesny wystrój a... Anna Ada - opinia (1) Nie raz miałam okazję być leczona przez Pana Doktora. Zawsze byłam bardzo... Ada Polecam (1) Jeśli miałabym wybrać z pośród wielu lekarzy stomatologów, u których leczyłam... K. Bardzo zadowolona (1) Wizyta z bólem zęba mądrości. Usuniętym skutecznie w 10 min. Jedyny... Kasia Miejsce, w którym można się zakochać (1) Długo szukałam kliniki, która będzie spełniała wszystkie moje oczekiwania - w... Zakochana pacjentka Ogromne zaskoczenie ! (1) Byłem u wielu lekarzy i dentystów. W państwówkach jak i najlepszych klinikach... Patryk Bezapelacyjnie najlepsza klinika stomatologiczna (1) Polecam korzystanie z usług DentaClinic. Doskonali specjaliści, a przy tym... Katarzyna Najlepsi (1) Wiele "klinik" stomatologicznych w swoim życiu odwiedziłam, bo zawsze miałam... Daria M. Rewelacja (1) Bardzo polecam, wreszcie czuję że jestem pod dobrą opieką. Luba