DentaClinic

Stomatolodzy Protetycy Ortodonci

Gdańsk, Maurycego Beniowskiego 1/U2

Alexlenn - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do leczenia wykwalifikowani dentyści. Moje... Alexlenn Maciek K. - ocena (1) Przeszedłem przez całą drogę - od założenia aparatu, przez leczenie, aż po... Maciek K. Kora - ocena (1) Całe leczenie ortodontycznie przebiegło z pełnym powodzeniem. Polecam dr... Kora
Kora - ocena (1) Zawsze miło i profesjonalnie. Polecam z całego serca :) Kora Irena - opinia (3) Dr. Grzegorz Iwanek to pod każdym względem kosmos współczesnej stomatologii... Irena Paulina Morzyc - opinia (1) Kilka dni temu zakończyłam leczenie ortodontyczne w klinice DentaClinic.... Paulina Morzyc Ł. - opinia (1) Bardzo polecam! Profesjonalizm i świetne podejście do pacjenta. Ł. Patrycja - opinia (1) Niezwykłe i niecodzienne podejście do pacjenta, profesjonalnie i rzeczowo Patrycja Marek - opinia (1) U doktora Łukasza leczę się od przeszło 2 lat to fantastyczny stomatolog... Marek Karolina - opinia (1) Najlepsze dentystyczne ręce, w które mogły trafić moje zęby:) Pan doktor... Karolina Swietni lekarze! (1) Jestem bardzo zadowolony z leczenia. Super podejscie do pacjenta. Polecam... Jakub Pelen profesjonalizm! (1) Swietni Specjalisci, gabinet o wysokim standardzie i bardzo przyjazna... Joanna Najlepszy dentysta w Trojmiescie (1) Fantastyczna i mila zaloga. Profesjonalne podejscie do klienta. Sabina Ortodoncja (1) Bardzo polecam. Uśmiechnięty i pomocny personel, najnowocześniejszy sprzęt i... Łukasz Usuwanie ósemki (1) Trafiłam do kliniki z bólem zęba mądrości. Wizytę udało mi się umówić w... Julka Solidnie (1) Polecam!!! Szybko, bez strachu i solidnie. Jedni z najlepszych dentystów... Marek Na pięć plus (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pan Doktor jest bardzo miły i sympatyczny.... Ewa Natalia - opinia (1) Obaj doktorzy to wybitnej klasy specjaliści. Nie wiem jak oni to robią, że... Natalia Aparat ortodontyczny (2) Już od pierwszej wizyty czekał na mnie uśmiechnięty doktor Łukasz który... Agnieszka Fan DentaClinic (1) Wyjatkowe miejsce. Profesjonalny, wszechstronny, empatyczny i jednoczesnie... Malwina