Andrzej - ocena (1) Rewelacja. Obsługa na najwyższym poziomie. Dogodne terminy... Andrzej Rewelacja (1) Poszedłem do Pani doktor Ani z polecenia. Bardzo profesjonalne podejście,... Adrian Świetna opieka stomatologiczna za dobrą cenę. (1) Z usług gabinetu (dr Konstańczak i dr Żak) korzystam od jakiegoś czasu i... Joanna
Rewelacyjnie, polecam! (1) Dr. Anna Żak - stomatolog, do którego aż chce się wracać. Uśmiechnięta,... Arkadiusz Opinia (1) Gabinet na miarę czasu; bardzo miła i profesjonalna opieka stomatologiczna w... Dana Polecam (1) Miła obsługa, fajna atmosfera. Co do cen - naprawdę trafiałam gorzej.... Ola Gorąco polecam! (1) Gabinet czysciutki i godny polecenia. Narzedzia I klasa: wyciagane i... Kasia Dental Plaza (1) Fachowa i mila obsluga, jakosc uslug na wysokim poziomie, wyposazenie ok.... Slawomir Mazur Polecam! (1) Korzystałam z usług gabinetu w ramach NFZ,jestem bardzo zadowolona.... Kasia Zbigniew Slowik - opinia (1) Witam Ostatnio korzystalem z uslug tego gabinetu. Lokalizacja, ceny i... Zbigniew Slowik polecam! (1) jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do tego gabinetu. Prawdę mówiąc przez... PACJENTKA Super! (1) Jestem bardzo zadowolony z usług. Bez kolejki, przyjemnie, z uśmiechem,... Staś