DentalSand

Stomatolodzy

Gdynia, Bosmańska 30

Malwina - opinia (1) Super!! Jestem mega zadowolona z efektów leczenia u lek Tomka. Zawsze mila,... Malwina DentalSand gorąco polecam!!! (1) Gabinet DentalSand oferuje fachowość pod każdym względem!!! Pani Monika do... Tomasz Hubert To była moja pierwsza wizyta w gabinecie DentalSand (3) Zgłosiłem się ponieważ część wypełnienia w zębie uległa skruszeniu, zabieg... Klient
Pełny profesjonalizm (1) Pani Doktor Monika jest lekarzem z zamiłowania, wykazuje się pełnym... Łukasz Z całą pewnością polecam! (1) Polecam wszystkim, myślę że każdy wyjdzie z gabinetu zadowolony :)... Justyna Super (1) Dziękuję za anielska cierpliwość jaka Pani dr okazała mojej siostrzenicy... Dana Super! (1) W końcu znalazłam dentystę, której się nie boję! Super podejście do klienta,... Anna Kotuła- http://tourguideser Naciągacze (2) Sprawdzanie uzębienia to czysta kpina. Pani pomachała sprężonym powietrzem po... Karol Profesjonalizm. (1) Bardzo miłe podejście zarówno do pacjentów dorosłych, jak i do małych dzieci.... Jantarka DentalSand polecam! (1) Skutecznie i bezboleśnie. Do tego w przyjemnej atmosferze, z uśmiechem i... Maciej Jestem zadowolony (1) Szybko i bez bólu, a dodatkowo wizytę umila spokojna muzyka w tle. Dr Monika... Przemek :) (1) Muszę przyznać że po raz pierwszy chodzenie do dentysty stało się taką... Marcin