rd - ocena (1) Krótko: mam 75 lat i lepszych dentystów nie spotkałem. rd Gleb panchenko - ocena (1) Bardzo dziękuję całemu zespołowi Noir dental Clinic za cierpliwość i... Gleb panchenko Wojciech Malinowski - ocena (1) Najlepsi w Trójmieście Wojciech Malinowski
Jarosław - ocena (1) Piękny i zdrowy usmiech- nareszcie Jarosław Krzysztof - ocena (1) Pani Doktor Barbara usuwała mi torbiel w szczęce i robiła implant. Oba... Krzysztof Łukasz - ocena (1) Współpraca bardzo przyjemna , dbanie o klienta na najwyższym poziomie. Miłe... Łukasz Waldemar - ocena (1) Zdecydowanie pozytywne wrażenia z jakości obslugi,co do zasad i sposobów... Waldemar Kamil - ocena (1) Wszystko znakomicie, żadnych uwag Kamil Michał - ocena (1) To jest miejsce, jakiego szukałem. Leczenie jest kompleksowe - od... Michał Michał - ocena (1) To jest miejsce, jakiego szukałem. Leczenie jest kompleksowe - od... Michał Michał - ocena (1) To jest miejsce, jakiego szukałem. Leczenie jest kompleksowe - od... Michał Michał - ocena (1) To jest miejsce, jakiego szukałem. Leczenie jest kompleksowe - od... Michał Matthias Nawrocki - ocena (1) Obsługa bardzo profesjonalna i sympatyczna, zostałem dobrze poinstruowany... Matthias Nawrocki Magda I - ocena (1) Polecam serdecznie! Magda I Marta Kucwaj - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Wszystko na bardzo wysokim poziomie. Duże... Marta Kucwaj Kacper - ocena (1) Rzetelnie i tanio. Kacper Joanna Sokołowska - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa, począwszy od Pań w rejestracji na lekarzach... Joanna Sokołowska Marcin - ocena (1) Miła obsługa, zabieg przeszedł pomyślnie mimo moich pierwotnych obaw jestem... Marcin Agnieszka - ocena (1) Miejsce godne polecenia! Agnieszka KB - ocena (1) Mega polecam! Najlepszy gabinet w trójmieście! KB