Rewelacyjny gabinet dentystyczny (1) Z całego serca polecam klinikę Dentical. Personel zawsze miły i... Weronika Masakra (1) Byłam u lekarza Romanowskiego z bólem ósemki po opatrzeniu zęba i obejrzeniu... zawiedziona polecam (1) klinika godna polecenia... irek
dentical - polecam (1) POLECAM Moja opinia jest jak najbardziej na TAK. dr Romanowski jest świetnym... emijos POLECAM (1) Moja opinia jest jak najbardziej na TAK. dr Romanowski jest świetnym... emijos Dr Skwarek (1) Kanałowe leczenie u tej Pani skończyło się zapaleniem przyzębia i usunięciem... Czarownica REWELACJA! (1) Polecam! Szybko, dokładnie, czysto, profesionalnie, chodzę tam z... zadowolona od kilku już sezonów korzystam z usług Dentical-u (1) i od kilku już sezonów jestem zadowolony z jakości usług, osobiście polecam... Michał bardzo fajnie (1) Obsługa na poziomie.Przystępne ceny.Nie naciągają na zabiegi.Robia to co... Łucja agata - opinia (1) Przystępne terminy, miła obsługa w recepcji, a co najważniejsze rewelacyjni... agata Agnieszka - opinia (1) trafiłam do tej kliniki przypadkiem w 2010 r. i okazało się że miałam... Agnieszka BEZ BÓLU..... (1) profesjonalnie i sympatycznie obsługa: 6 jakość usług: 6... ZBIGNIEW socrealistyczna przychodnia z niewykwalifikowanym personelem;( (3) Jakosc obslugi klienta na poziomie 0-recepcjonistka nie doinformowana na... b.l. Gorąco polecam! (1) Dzwoniłam w południe i wizyte miałam już tego samego dnia na godzine 18.... Ewelina Super! (1) Polecam kazdemu, kto czuje strach przed dentysta!! ja sie skutecznie tego... :D profesjonalnie i sympatycznie (1) Czas oczekiwania na wizyte megakrótki, panie recepcjonistki przesympatyczne,... sierotka WIELKIE DZIEKI DLA PDR. DOMINIKI ;D (1) CHODZILAM DO WIELU DENTYSTOW,ALE NIGDY NIE SPOTKALAM TAK KONKRETNEJ,MILEJ I... KATARZYNA Z. Hmm (1) Zapłaciłam mnóstwo kasy za leczenie kanałowe i dwie światłoutwardzalne plomby... Była pacjentka