Super ! (1) Bardzo miła , profesjonalna obsługa, przystępne ceny , troskliwi lekarze,... izabela polecam (1) Gabinety godne polecenia;)Dr Karcz najlepsza dentystka u jakiej byłam... aguś Piaskowanie z grouponem (1) Wykupiłam sobie groupon , piaskowanie i skaling oraz fluoryzacja zębów .... Monika
skaling i piaskowanie z groupon (1) Jesteśmy z meżem mile zaskoczeni, ponieważ myśleliśmy, że skoro jest to... Zadowoleni Polecam (1) Gorąco polecam, świetny zespół, profesjonalna i miła obsługa, wysoka jakość... Magda S :) (1) Jestem zadowolony zarówno z opieki stomatologicznej jak i z przemiłej pani... Rafał Ola - opinia (1) Bardzo mila atmosfera, kompetentni ludzie , wykonywane usługi na wysokim... Ola Grażyna - opinia (2) Z czystym sercem mogę polecić Gabinety Stomatologiczne Dentus, w... Grażyna profesjonaliści z troską (2) wspaniali ludzie na swoich pozycjach, godni polecenia, kanałowe bez bólu to... Błażej Monika - opinia (1) Pacjentką Dentusa jestem ok. 3 lat, miała atmosfera, bardzo gustowny wygląd... Monika Zadowolony (1) Bardzo profesjonalny gabinet. Miły personel, nowoczesny sprzęt (są nawet... Łukasz K. POLECAM! (1) Z usług tego gabinetu korzystałam już wielokrotnie. Jestem bardzo zadowolona... Kasia Polecam w 100% (1) Leczyłam zęby u dr Zinczenko, profesjonalistka jakich mało, rzeczowa i na... pacjentka Dentus i dzieci (1) Dentusa "odkryłam" w wakacje jak były targi przeczkolaka w MTG. Z moją... Ewa Dobry gabinet (1) W sumie dobrze wszystko, bez rozpisywania się. Miły personel. Polecam WaldemarT svanevit - opinia (1) Od dzieciństwa bałam się wizyty u dentysty, traumatyczne przeżycia ciągnęły... svanevit POLECAM!!!! (1) Miałam przyjemność wczoraj odwiedzić gabinet dentystyczny z moją 6 letnią... Karolina Dentus - rewelacja (2) Zdecydowanie polecam gabinet Dentus. Z usług korzystałem kilka razy. Pierwsza... Burol wizyta (1) byłem juz 3 razy u nic w gabineci, z różnymi zebami i nie narzekam,zęby które... Jarek Duży pozytyw (1) Gabinety dentystyczne zmieniałem już kilkukrotnie, w końcu udało mi się... BB