Bardzo polecam! (1) Wcześniejszych wizyt w gabinetach stomatologicznych nie wspominam zbyt... Szczerze polecam! polecam!!! (1) czuje o wiele gladsze zeby, wizyta byla krotka i bezbolesna. pelny... zadowolony pacjent dr Pluta + NFZ (1) Dr Pluta - niezwykle pozytywna i uśmiechnięta osoba, przesympatyczna w... szczęśliwy_uśmiechnięty
Rewelacja! (1) Muszę przyznać, że zostałam bardzo pozytywnie zaskoczona podejściem do... Pati POLECAM!! (1) Zdecydowanie polecam skorzystanie z usług Dentusa. Miła, fachowa obsługa i... Marta Polecam (1) Do gabinetu trafiłem w środę z ogromnym bólem. Bez problemu zostałem przyjęty... ZADOWOLONY PACJENT Polecam (1) Miła i fachowa obsługa, jestem bardzo zadowolony. Paweł WSZYSTKIM BARDZO POLECAM !!! (1) Do gabinetu trafiłam z bólem zęba i po mino, iż była już bardzo późna pora... zadowolona Bardzo zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolony z kompleksowej obsługi. Miałam leczony kanałowo ząb,... Mariusz Polecam (1) Leczenie bezbolesne i w miłej atmosferze co niestety nie w każdym gabinecie... Maciek