Lucyna - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Punktualnie, bezboleśnie. Polecam w 100% Lucyna Magdalena - ocena (1) Gorąco polecam, jestem bardzo zadowolona Specjaliści na najwyższym poziomie. Magdalena Ania - opinia (1) Bardzo przemiła Pani doktor Stachecka ,pełen profesjonalizm i super podejście... Ania
Katarzyna - opinia (1) Na wizytę nie czekałam długo. Lekarz-Pani doktor ( nazwiska nie pamietam)... Katarzyna Iwona M. - opinia (2) Pelen profesjonalizm.Bardzo mila atmosfera w gabinecie.Panie w recepcji... Iwona M. Moja pierwsza wizyta w Dentus (1) To była moja pierwsza wizyta w tym gabinecie , obsługa bardzo zyczliwa i... Justyna Gwoździk Wybielanie lampą Beyond (1) Niestety nie widzę różnicy sprzed zabiegu. Zatem czy warto poddawać zabiegowi... Marek Bardzo dobry gabinet (1) Miła ortodontaka, wykwalifikowana asystentaka, teraminy mogłyby być bardziej... Kinga ODRADZAM (1) Skorzystałam z usługi piaskowania,( zakupiam kupon groupon) zdjecia na... Jola Pewność siebie i zdrowy uśmiech (1) Dobry wieczór. Byłam w gabinecie Dentus dopiero drugi raz ( z polecenia kilku... Alicja Jestem naprawdę zadowolony (1) Jestem stałym i zadowolonym pacjentem, polecam każdemu. Polecam drą... Neger Nie polecam (2) Dwa tygodnie czekałam na umówioną wizytę po to, żeby przyjść i się... Niezadowolona Baaaardzo zadowolona :) (1) Właśnie wróciłam z wizyty u dr.Krzysztofa Smyka . moje uzębienie jest w... Barbara Labuhn super (1) z groupon skaling piaskowanie i fluoryzacja, wykonane bardzo profesjonalnie w... salatiel NIE POLECAM DR KARCZ (1) Niestety rozpoczęłam tam standardowe leczenie kanałowe które trwa już... ANIA Dr Cupryś (1) Jestem stomatologicznym panikarzem, więc na pierwszą wizytę trafiłem... Darek Oceniam na 3 (1) Pomimo umówionej wizyty czekałam 20min a czego sam zabieg trwał 10min. Pani z... 1 wizyta Polecam (1) Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Byłem wyleczyć ósemkę u Pani doktor... Michał Stażewski Polecam !!! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Trafiłem do Dr.Amira i do Dr.Pluty,... MG Dr Asia (1) Byłem ostatnio na pierwszym przeglądzie z moimi dzieciakami. Dr Asia zajęła... Bartosz