Super miejsce (2) Jestem od niedawna klientką Dentysta na Warszawskiej i całe szczęście, że nie... Daria Bardzo polecam! (2) Profesjonalny i miły personel, świetny lekarz i wspaniały klimat. Tak można... Ania Super dentysta (2) Najlepsza fachowa obsługa na sprzęcie z XXI wieku. 18 lat temu po odwiedzeniu... Tomasz Gross
Maksymalne zaufanie i poczucie bezpieczeństwa. (2) Stomatologia na bardzo wysokim poziomie. Nowocześnie wyposażone gabinety,... Katarzyna Gabinet na miarę XXI w. (2) Od ok. pół roku ma przyjemność być pacjentem tutejszego gabinetu. Jestem pod... Witold Nie polecam (2) Jeśli chodzi o jakość wykonania usług i wyposażenie- bez zarzutów. Zgłosiłam... Agnieszka Zdecydowanie nie polecam. (2) Dentysta na Warszawskiej to jeden wielki żart. Na wejściu witała (ponieważ ta... Aleksandra Uwaga!!! (2) Chodziłam do ortodonty do tego miejsca i uważam że wyciąganie pieniędzy na... Nigdywiecej Dentysta stwierdzil 3 ubytki do pilnego naprawienia, ktorych nie bylo!!!! (1) Pan stomatolog stwierdzil 3 ubytki do pilnego naprawienia. Podobno stan byl... Ewa Co za recepcjonistka !!! (3) Lekarze oraz asystenci bardzo sympatyczni. Leczenie jest sprawe, miłe,... Iks POLECAM W 100 %! BARDZO DOBRY GABINET. (1) Do gabinetu trafiłam od mojego wieloletniego dentysty, który po wypełnieniu... Agata Super stomatolog (1) Polecam tę klinikę stomatologiczną. Szczególnie dr Małgosię - szefową. Jest... M jakosc usług na bardzo wysokim poziomie (1) cała moja rodzina chodzi do dentysty na warszawskiej. Jestesmy bardzo... Becia Dentysta jak dentysta;) (1) W sumie ok, ale nie jakoś rewelacyjnie. Sprzęt na poziomie,taki standard, jak... black Serdecznie polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Przychodnia czyściutka, zadbana, dekoracje... Monika zadowolenie (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyty piatkowej miła wizyta u dr.Beatki ,lekarz... mangaro Pacjent - opinia (2) Korzystam z usług dr. Macieja R. i bardzo go polecam, czas oczekiwania bardzo... Pacjent PACJENTKA (1) Ja również POLECAM dr. Macieja.Stomatolog,który kocha to co robi i jeszcze... PACJENTKA bosko (2) Urocze Panie Stomatolog. Polecam szczególnie szefową dr Królak. Jest... pacjent b - opinia (1) Młody,świetny personel.Skutecznie i szybko Bardzo sympatyczne podejście do... b