Dentysta

Czy ktoś się orientuje, czy w pobliżu przyjmuje jakiś dentysta? Córka miała założone lekarstwo w zębie, który niestety nie doczekał się leczenia i zaczął się stan zapalny. Zęba trzeba wyrwać. Zalecamy zapalenie ale jeżeli ktoś zna lub jest dentysta który może przyjąć córkę lat 8 to będę wdzięczna za odpowiedź
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

moze dodaj tego posta na FB jest tam tez kilka grup i for na temat banina i okolic .... moze będzie jakiś odzew
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak boli to wydłub lekarstwo i to raz dwa bo się zgozel zrobi, potem dentysta ci powie czy do wyrwania czy nie, jak się uda to w te pędy do dentysty ale może być też z braku laku weterynarz, zaraza przecież jest i wszyscy zarobieni, dentyści wyrywają złote zębiska w kostn...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale mądry jesteś.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobrze mówi kiedyś to była norma jak się człowiek znalazł w bieszczadzkich lasach i zapomniał o lekarstewku a przyuczająca się źle wyczyściła lub itd. dobry scyzoryk albo nożyczki...

https://zdrowie.trojmiasto.pl/Bol-zeba-potrzebna-recepta-Gdzie-w-naglym-przypadku-n143395.html
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dentysta

W Gdańsku Medicover

Gabinet Pearldent na Osowej w Gdańsku pracuje. Byłam z 12 letnim dzieckiem i nas przyjął doktor. Może spróbujesz?
Mam telefon do nich: 695-112-577.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam ośrodek NovumDent Dental Clinic. Przyjmuje tam świetny dentysta, bardzo mi pomógł i uratował zęba, którego poprzedni stomatolog chciał już wyrywać.

Inne tematy z forum

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (11 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...

Poszukuję dobrego mechanika (59 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...