Dentysta w Oliwie

Stomatolodzy

Gdańsk, Polanki 136/1

Polecam implanty u dr Koźlinki (1) Do pani dr Agnieszki Koźlinki z polecenia,pełny obaw dotyczących wstawienia... MRek Polecam gabinet w Oliwie. (1) Polecam ten gabinet. Miła, sympatyczna i ciepła atmosfera. Należę od lat do... Sylwia dobra cena, wysoka jakość (1) Miła obsługa, wysoka jakość usług, odpowiedzi na wszystkie dręczące mnie... Magdalena
polecam (1) Polecam! szybko, tanio, bezboleśnie, w przyjaznej atmosferze Ann Polecam (1) Do gabinetu trafiłam z bóle zęba. Szybko udzielono mi pomocy.Dr Kempa która... Agata Polecam dr.Kempę (1) Robiłam u dr Kempy kiretaż.Nie jest to na pewno zabieg przyjemny,ale doktor... Danuta Jestem bardzo zadowolony (1) Robiłem w tym gabinecie niedawno implanty.Byłto dla mnie na prawdę duży... Dawid Polecam wszystkim "delikatnym" (3) Jeśli boisz się bólu, wyrywania zębów i kolejnych wizyt... nie masz czego!... Zdzisław Super miejsce (1) Od lat chodzę do tego gabinetu,ufam im ,wiem że tam mnie nie oszukają i nie... Ania " DENTYSTA W OLIWIE " TO JEST TO !! (1) Bardzo polecam gabinet i pana doktora Bachara. Doktor jest bardzo kompetentny... Leszek Super implanty (1) Wszystko co piszą na stronach to jednak prawda. W maju tego roku Dr. Koźlinka... Henryk Polecam wszczepienie implantu u Dr Koźlinki (1) Przygotowanie do zabiegu super. Pani doktor powoli objaśniła mi, co i kiedy... Magdalena Super (1) Ostatnio strasznie bolał mnie ząb. Nie mogłem wytrzymac z bólu. Koleżanka... Mirek Fantastyczna pani doktor (1) Fantastyczna pani doktor Agnieszka. Byłam u nich niedawno. Pani doktor krok... skowronek super (1) doktor Milobedzka jest super. Nie dosc, ze zawsze mila i usmiechnieta to... pacjent w. dr Miłobędzka- wspaniały lekarz i człowiek (1) Mamie zrobiła piękne i wygodne protezy, mi uratowała zęby lecząc kanały... B.P. Polecam (1) Bardzo polecam ten gabinet Byłem tam u kilku lekarzy ,ale za każdym razem... Tomasz Aga - opinia (1) Miła atmosfera sprawia, że wizyta u dentysty staje się przyjemnością. W... Aga Miło i profesjonalnie (1) Pani Doktor Miłobędzka ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Uśmiechnięta,... Natalia D. Opinia (1) Super Polecam Panią Agnieszkę to jest po prostu anioł od czasu korzystania... trend