Dentysta w Oliwie

Stomatolodzy

Gdańsk, Polanki 136/1

Godny polecenia gabinet z obsługą . (1) Trafiłam do dr.Agnieszki Kożlinka ponieważ poleciła mi ją znajoma. Bardzo... Maria bolącyząb (1) Obsługa na wysokim poziomie. Gabinety na wysokim poziomie, Czyli normalnie. J. Pestka Świetna obsługa i dobra cena (1) Polecam wszystkim Dentyste w Oliwie, Panią dr. Agnieszkę, bardzo dziękuję za... Bożenka
Najlepsi (1) Od wielu lat jestem stała pacjentką dr Koźlinki. Polecam każdemu. Miło,... Daga Świetny gabinet,w pełni im ufam (1) Od kilku miesięcy chodzę do tego gabinetu. Jest super.Przestałam się... Karolina doktor Agnieszka Kożlinka (1) Jestem świeżo po wizycie,uczęszczam do tego lekarza od kilkunastu... Mariusz polecam serdecznie (1) Chodze tam od roku i juz nigdy nie zmienie gabinetu. Lekarze sa... michael polecam każdemu! (1) Jestem pacjentką od dwóch lat - po wyleczeniu wszystkich zębów zdecydowałam... Agata Zdecydowanie polecam (1) Rewelacyjni dentyści i asysta Gosha opinia (1) Doktor A. Kozlinka i doktor B.Bachar to bardzo dobrzy stomatolodzy .Posiadają... Agnieszka D Polecam (1) Zadowolony klient powoduje, że przychodzą następni. Tak też było w moim... Wiesława Polecam (1) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera, uprzejmi pracownicy, którzy zapewniają... Martyna Polecam (1) To naprawdę wspaniałe, że w dobie komercjalizmu są jeszcze lekarze... Katarzyna polecam wszystkim (1) wyjątkowo miła i profesjonalna obsługa, polecam wszystkim, wszyscy lekarze są... ewa Polecam (1) PROFESJONALNA obsługa, domowa atmosfera redukująca stres,piękne... marek Polecam (1) Miła atmosfera, przystępne ceny i kompetentny personel. Polecam. Patrycja Bardzo fajnie (1) Miło,uczciwie,kompetentnie,nigdy się nie zawiodłem. Przyjazne wnętrza i... Paweł Zdecydowanie odradzam. (1) Na dwie wizyty, przy pierwszej nie zgadzała się cena za zabiegi a za drugim... Łukasz gabinet przyjazny dla pacjenta (1) Niewielki gabinet, w którym cały personel świadczy usługi medyczne na... usche Polecam (1) Bardzo polecam gabinet stomatologiczny i panią doktor Agnieszkę Koźlinkę.... Danuta