Depilator :-)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Przepraszam, ze tutaj zamieszczam post o tematyce nie slubnej, ale nie przychodzi mi inne miejsce :-) Zastanwiam sie nad kupieniem depilatora, a nigdzie nie znalazlam rzetelnych informacji.

Babeczki, czy takim depilatorem mozna golic pachy i rozne intymne miejsca? Czy to boli tak jak depilacja woskiem? I jezeli macie jakies polecone depilatory elektryczne to ja chetnie uslysze :-)
Pozdrowienia i z gory dzieki

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Depilator :-)

ja mam depilator, który był kupiony kilka lat temu i na tamte czasy był ok i niby nadwał się do oklic bikini itd..., ale ja w życiu bym tego nie srobiła, jak tylko spróbowałam, to myslałam, że padnę:))))) ale może już teraz są nowsze, lepszej generacji i tak nie boli:)

mozna ale boli,choć moja siostra kupowała ostatnio depilator z jakas wkladka mrożącą i mowiła ze nie boli depilacja,ja tez mam jescze taki przedwojenny wiec moge pwoiedziec ze boli jak cholera:)i dłuzej trwa-jednak jak plastry zrtwasz to jest ból ale chwilka a tu trzeba jeździc i jeździć zaczem uzyska sie idealnie gładką powiedzrzchnie:)

ja nie lubie. dlugo trwa, boli i potem wrastaja wlosy...

oh myslalam, ze jest jakas opcja poza goleniem, ktora nie boli :-)
ostatnio na allegro kupilam depilator cukrowy, ktory to podobno boli mniej, a boli jak sk...... Moze ja jestem jakas wrazliwa ;-)

Bezbolesna alternatywa dla golenia to pianka lub krem do depilacji. Co prawda nie na tak długo jak po depilatorze, ale włosy dłużej odrastają.

Tez zakupiłam depilator.. z nasadką masującą by mniej bolało.... ech, ....... wymiekłam w ciągu pierwszych 5 minut ...... boli jak ********* :(

ja mam depilator nowej generacji :-)))).lepszy wosk.zdecydowanie :-)

wejdz sobie na www.wizaz.pl,tam masz duuuzo tematow o tym i nie tylko

ja polecam Philipsa z nasadkąchłodzącą, jestem z niego bardzo zadowolona. Włoski wolno odrastają i masz na 3 tyg. spokój:))

:)))come on!!pierwsze kilka razy boli...ale potem jest super, golisz raz na mies, wloskow jest o niebo mniej , i w ogole co za wygoda:))ja mam stary model - browna silk epil bez zadnych nasadek i bajerow :))i polecam!!!!!!!
skoro mowa o takich rzeczach jakich prostownic do wlosow uzywacie- jesli w ogole uzywacie-?????? zasatanawiam sie nad kupnem efalocku :)))))

ja mam babyliss chyba sie to tak nazywa w kazdym badz razie rewalacja!podstawa to ceramiczna i nie jakiejs firmy ktorej w ogole nie znasz i ma jej na rynku poza tym na nic wiecej nie zwracaj uwagi-wiem od dobrego fryzjera-mojego:)a wiec podsumowujac -ceramiczna:)

ja też mam babyliss i jest boska:)szybko się nagrzewa i daje porządany efekt:)

philipsa z "lodem"... najmniej boli

W salonie wella (manhatan 4 czy 5 pietro) maja w sprzedazy takie jakich sami uzywaja, waskie i b. mocno sie nagrzewajace, bo to podstawa dobrego wyprostowania (moc). pamietam ze cena ok. 180zł ale warto kupic profesjonalna prostownice

a ja kupowałam w media:)

a ja właśnie idę TO zrobić :/ tzrymajcie kciuki ;) auć!