Derkacz

Bary

Gdańsk, al. gen. Józefa Hallera 277

Tomek - opinia (1) Miejsce jak dla mnie pewne, zawsze podobny standard. Można milo spędzić czas... Tomek Kasia (1) Miałam tam uroczystośç urodzinową.Potrawy swierzutkie smaczne duże porcje... Kasia polecam (1) Ja byłam wczoraj z mężem i byłam zachwycona przepysznym świeżym halibutem do... ASIA
Zniesmaczona klientka - opinia (1) Tragedia.. Dorsz wysuszony na wiór, do tego niedoprawione.. tektura przy tej... Zniesmaczona klientka Masakra!!! (1) Leczo ochydne słone... Dosłownie 6 połówek ziemniaka nikomu nie polecam.... A... Policjant Masakra!!! (1) Leczo ochydne słone... Dosłownie 6 połówek ziemniaka nikomu nie polecam.... A... Policjant O jeden raz za dużo (1) Kolejny dzien na plazy i kolejna wizyta w derkaczu. Dania coraz mniejsze cena... Kruszyna2276 Problemy z obsługą (1) Byłam dziś z rodziną na późnym obiedzie w tej restauracji. Rozumiem... Monika Klasyczna nadmorska wyżerka :) (1) Tak powinien smakować nad morzem dorsz z frytkami. Dobra cena, dobra jakość.... Adam F masakra (2) Odwiedziłem ten przybytek około 20. Bar nie oferuje nic dobrego prócz... Adrian jak dla mnie jest ok (1) jedzenie świeże, rybka z patelni a nie z frytkownicy, obsługa miła, toalety... Smakoszka ryb bardzo dobre jedzenie w przystępnej cenie (1) jak dla mnie jedyne miejsce w Brzeźnie, gdzie można naprawdę dobrze zjeść i... Agata Żal (1) Nie polecam tego baru, zamówiłem m. in. "kiełbasę z rożna", gdzie... derkaczxD