Korekcja uszu (0) Robiłam korekcję uszu. Jestem bardzo zadowolona z zabiegu. Polecam... Joanna Opadające powieki (1) Po dwóch zabiegach plexr za który zapłaciłam ponad dwa tysiące bez żadnego... Anna Bardzo zadowolona klientka (2) Zrobiłam sobie plastykę powiek. Efekt przerósł moje najśmielsze oczekiwania.... Beata Łukaszczyk
Plastyka powiek (1) Zabieg plastyki powiek robiłam 4 miesiące temu. Dziś praktycznie nie ma... Anna Gabinet Premium (2) Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić gabinet medycyny estetycznej... Agata Ferm Estetyka (1) Miesiąc temu w Gabinecie Derm-Estetyka miałam wykonany zabieg Derma-Pen oraz... Agata Polecam, zadowolona klientka. (1) Dwukrotnie robiłam botox. Po pierwszym była poprawka, trzeba było dołożyć... Ala Zdecydowanie polecam! (1) Korzystam z usług oferowanych w gabinecie już od jakiegoś czasu ( botox ,... Aleksandra SUPER (1) od kilku lat stosuję zabiegi z medycyny estetycznej, niedawno trafiłam do... Magda świetny gabinet (1) Niedawno skorzystałam z usług tego gabinetu. Oferta bardzo bogata, robią... Monika SUPER (1) zabieg korekcji uszu w lipcu - bardzo fachowo,bezbolesnie, rewelacyjny efekt,... Małgorzata Klienta ceniąca profesjonalizm (1) Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona z zabiegu anty age, czasu nie można... Klaudia Stała klientka (1) Jestem stałą klientką gabinetu oraz dr Oleszczuk. Wykonuję od kilku lat raz... Ola Zabieg w gabinecie (1) Jestem b.zadowolona z zabiegu który zlikwidował moje zmarszczki na czole i... Kasia Kwas hialuronowy to jest to! (1) Zrobiłam powiększanie ust kwasem hialuronowym w Gabinecie. Efekt- super!!!!!... Monika