Wiktor - opinia (1) W czasie całego procesu leczenia w klinice Derm estetyka od konsultacji aż po... Wiktor Lucyna - opinia (1) Po długich poszukiwaniach trafiłam do gabinetu medycyny estetycznej... Lucyna Elżbieta - opinia (1) Gabinet Medycyny Estetycznej Derm-Estetyka to prawdziwi specjaliści w swoim... Elżbieta
Michał - opinia (1) Jestem bardzo wdzięczny za pomoc, którą udzieliła mi klinika Derm-Estetyka.... Michał Ewa Pietrzak - opinia (1) Zabieg blefaroplastyki przeprowadzony przez Panią Dr. Ewę Sokołowską był... Ewa Pietrzak Jolanta Górka Badran - opinia (1) Klinika na bardzo wysokim poziomie. Wiedza ,doświadczenie, empatia i... Jolanta Górka Badran Joanna - opinia (1) Witam serdecznie, dnia 13-07-2023 miałam przeprowadzony zabieg korekty... Joanna Monika Staszek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług w klinice Derm-Estetyka ! Od samej... Monika Staszek Agata - opinia (1) W ferm estetyce poprawiałam sobie owal twarzy. Byłam bardzo mile zaskoczona... Agata Adriana - opinia (2) Jestem tak zadowolona z zabiegu korekty powiek górnych u Dr Sokołowskiej że... Adriana Odstające uszy (2) Serdecznie polecam Derm-Estetyka. W dwie godziny poradzili sobie z problemem,... Karina Kowalik Piękne usta! (2) Ostatnio zdecydowałam sie na zabieg powiększenia ust. Chociaż moze to za dużo... M. Polecam!!! (2) Jestem wierną pacjentką już od prawie 2 lat . Zabiegi wykonywane to dermapen... Edyta Bardzo zadowolona klientka (2) Zrobiłam sobie plastykę powiek. Efekt przerósł moje najśmielsze oczekiwania.... Beata Łukaszczyk Plastyka powiek (1) Zabieg plastyki powiek robiłam 4 miesiące temu. Dziś praktycznie nie ma... Anna Gabinet Premium (2) Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić gabinet medycyny estetycznej... Agata Ferm Estetyka (1) Miesiąc temu w Gabinecie Derm-Estetyka miałam wykonany zabieg Derma-Pen oraz... Agata Polecam, zadowolona klientka. (1) Dwukrotnie robiłam botox. Po pierwszym była poprawka, trzeba było dołożyć... Ala Zdecydowanie polecam! (1) Korzystam z usług oferowanych w gabinecie już od jakiegoś czasu ( botox ,... Aleksandra SUPER (1) od kilku lat stosuję zabiegi z medycyny estetycznej, niedawno trafiłam do... Magda