Dermart

Medycyna estetyczna Dermatolodzy

Gdynia, Batalionów Chłopskich 24

Brak profesjonalizmu (1) Nie polecam zabiegu u prof. Placka. Miałam wykonywany zabieg... zaskoczona dr Tomasz Iwanowski (1) Doktor Tomasz Iwanowski to bardzo dobry lekarz, którego z czystym sumieniem... sabina bardzo przykra sprawa (1) Ostatnio poddaje się naświetlaniu promieniowaniem typu LED. Zabiegi są... Aleksndra
mistrz Waldemar Placek (1) Gdy poszłam z wizytą do profesora uwierzylam że wszystko jest... grazia Polecam. Pełen profesjonalizm oraz dyskrecja. (1) Jestem wieloletnią klientką Pana prof. Waldemara. Korzystałam z usług z... Barbara B. Specjalista godny polecenia (1) Witam. Byłam u Profesora Placka w Dermarcie. Zabiegi dotyczyły medycyny... Monika Profesor jest Boski!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Uważam pana profesora Placka za nasz trójmiejski skarb. Osoba profesjonalna w... Iza profesor jest wspaniałym człowiekiem! (1) co prawda leczyłam swoją córeczkę w bydgoszczy nie w gdyni, ale tym bardziej... lucyna błażejewska Dr. P.Sokołowski - GINEKOLOG Z POWOŁANIA ! (1) Pierwszy raz w życiu jestem tak bardzo zadowolona z wizyty u ginekologa. Nie... Zuzanna Nie polecam P. (1) widzi człowieka tylko jako skóre, nie leczy przyczyny tylko objawy i co... Reporter zdecydowanie nie polecam ! ! ! ! ! (1) Ogromnie rozczarowana bylam wizyta u Prof.dr hab.med P.Niestety utytuowania... Izabela