Pełen profesjonalizm!super obsługa! (1) Wszystkim polecam to miejsce, chociaż chciałabym mieć je tylko dla siebie! magda w Rewelacja (1) P.Agnieszka posiada ogromna wiedze i jest pelna profesjonalizmu. Zabiegi w... Rosselina Profesjonalizm w każdym calu i efekt już po pierwszym zabiegu (1) Bardzo duża oferta specjalistycznych zabiegów na twarz i ciało. P. Agnieszka,... Marzena
Zdecydowanie polecam ;) (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w Salonie Dermaya, przede wszystkim z... Kamila Polecam :) (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym salonie. Byłam osatnią klientka tego... Patrycja Anna - opinia (1) Pani Agnieszka to osoba bardzo kompetentna, profesjinalna i symatyczna.... Anna Basia - opinia (1) Pani Agniesza wyjatkowo indywidualnie podchodzi do klienta majac na uwadze... Basia !!!!! (1) Profesjonalizm po trzykroc profesjonalizm!!! Plus super rozmowa :)))) Gosia POLECAM!!! (1) Dziś skorzystałam z oferty groupona- peeling kawitacyjny, masaż twarzy i... Marta mój numer 1 (1) zacznę od obsługi - niesamowita p. Agnieszka, bardzo profesjonalna, zawsze... Agnieszka profesjonalizm (1) Kupiłam komplet 3 zabiegów na gruponie.Bardzo profesjonalne podejście do... zadowolona klientka naprawdę profesjonalne podejście (1) Profesjonalna, fachowa obsługa na wysokim poziomie! Podczas wykonywania... Monika Pozytyw na 1000% (1) Pełen profesjonalizm , miła obsługa. Polecam wszystkim, pani Agnieszka... Milena Niesamowite miejsce (1) Miła i profesjonalna obsługa, zabiegi wykonane nienagannie. Polecam to... Maria Polecam!!! (1) Polecam preparaty dostępne w tej firmie. Zakupiłam serum do skóry tłustej i... Anna Rewelacyjnie! (1) Kiedy pierwszy raz odwiedziłam salon byłam pod wielkim wrażeniem. Wystrój sam... Maria Rewelacja :) (1) Polecam wszystkim. Profesjonalizm w czystej postaci. Przemiła Pani Agnieszka,... Ewa :))) (1) Nigdy nie spotkałam sie z tak profesionalnym podejściem do klienta, zarówno... E. Jak najbardziej polecam! (1) Miłe, klimatyczne miejsce. Obsługa sympatyczna i profesjonalna. Zabieg... Monika