serdecznie polecam wszystkim! (1) Korzystalam już kilkakrotnie z uslug Instytutu Dermecos i z calą... Sylwia Mrozik Profesjonalna i relaksująca wizyta (1) Pierwszy salon kosmetyczny, z którego jestem zadowolona w stu procentach!... Ania super miejsce! (1) Polecam serdecznie wszystkim szukającym profesjonalnego miejsca, świetnej... Martyna Guz
POLECAM (2) To była moja pierwsza wizyta w Dermecos, ale na pewno nie ostatnia! Byłam na... Agnieszka Bardzo fajny salon, serdecznie polecam. (1) To już moja kolejna wizyta w salonie Dermecos u Pani Moniki i jak zawsze... Natalia Kuźniarz Rewelacja!!!! (1) Zrobiłam sobie wypełnianie zmarszczek oraz powiększanie ust- rewelacja!... Sylwia Z. REWELACJA! (4) Polecam wszystkim Instutu Kosmetologii Dermecos. Trafiłam tam od początku... Ela Serdecznie polecam !!! (1) Zgadzam się z poprzednimi opiniami! Wreszcie udało mi się znaleźć... Agnieszka Mila obsługa i profesjonalizm (1) Kilka krotnie korzystałem z usług tego gabinetu. Jestem bardzo zadowolona.... Kaja Mila obsługa i profesjonalizm (1) Polecam wszystkim Instytut Dermecos. Miła i profesjonalna obsługa. Pani... Kaja