Bardzo zadowolona pacjenta poleca Doktora Iwanowskiego (1) Od urodzenia choruję na bielactwo. Jestem po przeszczepie u Pana Doktora... Nika Dobry lekarz (1) Leczyłem się u doktora Szlązaka kilka lat i to z bardzo dobrym wynikiem,... Mariusz Labioplastyka (1) Mialam przeprowadzana labioplastyke. Doktor zajal sie mna bardzo... Maga
Jeśli lekarz - to tylko dr Szlązak (1) Wypróbowałem wielu lekarzy, ale jedynie dr Szlązak potrafił zastosować w moim... Radek Zdecydowanie polecam (2) Borykałem się z moją dolegliwością ponad rok. W tym okresie byłem u wielu... Michał Polecam! (3) Świetny lekarz i wspaniały człowiek a przede wszystkim profesjonalista o... r długotrwały problem (1) Wybieram się z pierwszą wizytą do Pana doktora w przyszłym tygodniu i po... gość Najlepszy lekarz u jakiegokolwiek bylem! (2) Szukajac Dermatologa sugerowalem sie wlasnie opiniami z Internetu, do ktorych... peccatamundi wrastający paznokieć da się wyprowadzić (2) Bujałem się ze swoim paznokciem długi czas, niestety z tendencją do... migro Dr. Szlązak (2) To jest doktor godny polecenia. Bardzo cierpliwy, miły i sympatyczny... Rodzinka M. Szczerze polecam, świetny lekarz! (2) Już po pierwszej wizycie mogę powiedzieć, że jest to jeden z najlepszych... Pacjentka pacjentka - opinia (2) Szukając dobrego specjalisty dermatologa, kierowałam sie również opiniami od... pacjentka Ze świeczką szukać! (3) Lekarz na najwyższym poziomie. Kompetentny i ma b. dobre podejście do... Mariusz co za fantastyczny lekarz! (2) U pana doktora byłam pierwszy raz, ale jestem zachwycona jego podejściem do... pacjentka Warto czytać komentarze (1) Ja idę w piatek na konsultację , mam tremę ale po przeczytaniu umieszczonych... ja Profesjonalista (2) Korzystałam już z usług lekarzy zajmujących się medycyną estetyczną, ale... Marta Dziękuję! (2) Lekarz ma imponującą wiedzę, jest kulturalny, taktowny, życzliwy, godny... annelein Świetny lekarz (2) Dr Szlązak ma cechy lekarza idealnego - jest fachowcem, posiada ogromną... ara POLECAM (2) Takich lekarzy szukać ze świeczką.. Indywidualne podejście i profesjonalizm.... cudownie uzdrowiona:] Polecam bardzo (2) Bardzo sympatyczny, profesjonalny z super podejściem do pacjenta. Poświęca... DANY