Maciej Szulc - opinia (1) Z Design Atelier współpracowaliśmy podczas projektowania i budowy domu... Maciej Szulc Hubert Rams - opinia (1) odradzam podejmowania współpracy. Biuro projektowe nie wie czym są... Hubert Rams Jeszcze raz wielkie dziękuje! (1) Jestem bardzo zadowolona z projektu pierogarnii wykonanego przez Panią... Kasia
Profesjonalnie do celu - Super przytulne mieszkanie (1) Szczerze polecam, świetna współpraca, mieszkanie dopasowane do naszych... Krzysztof zdecydowanie polecam (1) Z usług Design Atelier skorzystał pierwszy raz w roku 2011 podczas remontu... zadowolona klientka amatorszczyzna (2) Dałem się namówić do skorzystania z usług zaprojektowania mieszkania. Zaczęło... Marcin Sidorowicz Szczęśliwi po remoncie (1) Jesteśmy z Żoną świeżo po remoncie kapitalnym trzech najtrudniejszych do... Ela i Wiesław z Zaspy Projekt przedudowy (2) Miałam do zrobienia dużą rozbudowę domu i jestem zadowolona. Pani Architekt... Marzena pokój dla księżniczki (1) Wyszło świetnie, niebieski mały pokoik Pani Basia zaczarowała i wyszedł jasny... Kasia Polecam. (1) Dobry kontakt, wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Z mężem zdecydowaliśmy się... Ewa M. M3 na nowocześnie z nutką romantyzmu (1) Pani Basia jak zwykle nas miło zaskoczyła, już w poprzednim mieszkaniu... Krysia