Godni polecenia (1) podłoga była montowana kilka dni temu, wszystko odbyło się terminowo,... Ewa Pełen profesjonalizm (1) Polecam, jako klient i architekt wnętrz. Jakość produktów na najwyższym... Ewelina Skrzypkowska CREATIVE ST Wybita Deska Design (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru Deski Design - nie dość, że asortyment... Renata Buczyńska
Świetna jakość, doskonała obsługa (1) Polecam wszystkim Piotr Bardzo dobra jakość (1) Otrzymałam bardzo dobrą ofertę, super produkt, bardzo dobry kontakt z... Katarzyna szczerze polecam (1) Nie mieszkamy w trójmieście i kontakt dostałem od wytwórcy mebli kuchennych.... Andrzej Profesjonaliści w każdym calu (1) Zanim zawitałem do DeskaDesign bylem w kilku innych salonach i dosłownie... Arek Profesjonalizm w każdym szczególe (1) Kompleksowa obsługa na najwyższym poziomie - asortyment high standard. Bardzo... Monika salon godny polecenia (1) kompleksowa obsługa, kompetentni doradcy, całość wykonana sprawnie i w... KK POLECAM ! (1) Firma godna polecenia. W showroomie bardzo duży wybór. Fachowa i sympatyczna... Karolina