Weronika - ocena (1) Bardzo doprecyzowany projekt, w moim guście, dużo drewna dopasowanego do domu Weronika Grace - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z p archtekt .Współpraca od początku... Grace Zuzanna - ocena (1) Współpraca z projektantką to była czysta przyjemność. Świetnie słucha... Zuzanna
Sofia B - ocena (1) Cudotwórczyni! Magdalena Pawlak (Dessein) odmieniła moje mieszkanie nie do... Sofia B Kasia - ocena (1) Polecam. Pełen profesjonalizm na wysokim poziomie Kasia Michał - ocena (1) Świetne projekty i realizacje! Michał Monika - ocena (1) Pełen profesjonalizm pani Magda jest najlepszą osobą pełną zaufania , zna się... Monika Ewelina - ocena (1) Kreatywność , pomysłowość i ogrom wiedzy tylko w Dessein u P. Magdy w 100% !!... Ewelina Zuzanna - ocena (1) Kreatywność, profesjonalizm i piękne projekty, współpraca na najwyższym... Zuzanna Monika S - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Ogrom wiedzy i pomysłów. Wszystko... Monika S Łukasz Sz - ocena (1) Profesjonalizm, doświadczenie oraz ogrom wiedzy to tylko część zalet... Łukasz Sz Natalia - ocena (1) Serdecznie polecam !!! Natalia Karina - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z architektką. Projekt został... Karina IgZ - ocena (1) Super polecam z całego serca! IgZ Mej - ocena (1) Duża kreatywność projektantki, ciekawe pomysły i odważne łączenie różnych... Mej Alicja - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Magdę! Powierzyłam jej zaprojektowanie całego mojego... Alicja Alicja - ocena (1) Doskonała współpraca z Panią Magdą. Skupienie na potrzebach i weryfikowanie... Alicja Klientka - ocena (1) Pani Magdalena słucha co dla klienta jest ważne. Jej projekty nie tylko są... Klientka Natalia - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem pracy Pani Magdy. Zaprojektowała całe moje... Natalia Ewelina - ocena (1) Współpraca z Magdą była czystą przyjemnością. Od pierwszego kontaktu pełen... Ewelina