Wojciech - ocena (1) Polecam usługi biura - pro i szybko Wojciech Soze - ocena (1) Procura to nie tylko Biuro Detektywistyczne, to kompleksowo działające biuro... Soze A.K. - ocena (1) Gdyby nie Procura, dziś nie miałabym nic. Mój były mąż chciał wyczyścić nasze... A.K.
Constellis - ocena (1) Biuro detektywistyczne Procura to zespół wysoce kompetentnych i dyskretnych... Constellis Joanna p. - ocena (1) Dziękuję za pomoc. Polecam usługi agencji. Poziom komunikacji i dyskrecji... Joanna p. Adam - ocena (1) Pełen profesjonalizm i dyskrecja. Polecam ! Adam magellan - ocena (1) Świetna współpraca, pełen profesjonalizm i dyskrecja. Szybko uzyskałem... magellan Michal - ocena (1) Korzystałem z usług Detektyw Procura sp. z o.o. i mogę z czystym sumieniem... Michal MJ - ocena (1) pełen profesjonalizm, dziękuję za pomoc MJ Paulina ch - ocena (1) Dowody zdrady szybko. Paulina ch Maciej - ocena (1) Polecam Polecam Polecam Maciej Oleg - ocena (1) Polecam. Poziom obsługi i rozmowa na poziomie. Problem rozwiązany Oleg Beata - ocena (1) Pomoc podczas zdrady. Bolesny okres , ale pomoc nieoceniona! Polecam Beata Sara k - ocena (1) Bardzo wysoki poziom obsługi Sara k S.A. - ocena (1) Dziękujemy za zrealizowane zlecenie dot sprawy karnej. Zaangażowanie 100% S.A. Emk - ocena (1) Zlecenie wykonane z dnia na dzień. Skutecznie. Dziękujemy za zaangażowanie i... Emk Kasia - ocena (1) Wszystko zgodnie z planem , dziękuję Kasia kamil - ocena (1) Zaczęła pracować w nowym miejscu i przestała odbierać telefony.... kamil Bartosz - ocena (1) Miała być z koleżankami w Sopocie na bieżąco wiedziałem co się działo i... Bartosz Justyna - ocena (1) Po rozstaniu coś mi nie grało czułam, że on wie rzeczy, których nie mógł... Justyna