Dewastacja placu zabaw szkoła bojano

Brawo rodzice tych nastolatków co tam ćpają i piją wieczorami, wszystko zdewastowane filmik na fejsie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dewastacja placu zabaw szkoła bojano

To wasze bezstresowe wychowanie brajanka i dzejsiki ,
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powinien byc w takich miejscach uzytku publicznego monitoring!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

To wynik zamieszkania na wsi ,wszelkiej maści patologii z miast .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Plac zabaw i teren szkoły są regularnie dewastowane od lat. Akurat tym razem rodzice zauważyli i się afera rozkręciła. Poza naprawami pracownicy praktycznie co rano zbierają butelki i puszki po alkoholu. To co jest potrzebne to rodzice, którzy wiedzą co robią ich starsze dzieciaki oraz patrole policji, które będą regularnie zaglądać na teren szkoły i hali.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem za! Czy nie mozna zglosic o potrzebe czestszych patroli policji w godzinach wieczornych szczegolnie w weekendy w tych miejscach? Moze w jakis sposob by to odstraszylo dzieciaki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdzie jest problem? Ja za młodu też po Bojanie z browarami latałem. Człowiek miał 16 lat to normalnie sprzedawali jeszcze. Piękne to były czasy. Poczekajcie aż fenantyl wjedzie do Polski, wtedy będziecie płakać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hmm czyli uważasz że szkoła i plac zabaw to miejsce gdzie młodzież może pić alkohol, zostawiać puste butelki i jeszcze przy okazji dewastować wszystko co się znajduje w okolicy? Aż strach myśleć co teraz robisz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

teraz ćpiem i żebram pod sklepami pod pozorem zbiórki na ukrainu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Ferma drobiu (24 odpowiedzi)

Witam, planuję zakup domu oddalonego ok 400 m od fermy drobiu. Czy zapach w ciepłych miesiącach...

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Zakup bliźniaka (42 odpowiedzi)

Cześć Wszystkim, Planuje przeprowadzenie się do Bojana z Gdyni. Aktualnie mieszkamy w bloku na...