diablo (2) pizza 50 CM . Największa masakra to ciasto Ciężkie bardzo po zjedzeniu trzech... zennon Nigdy więcej (1) Zamówienie telefoniczne. Wybrałem pizze, większość w rozmiarze XL, ok. 50 cm.... Adam nie polecam (1) dzisiejsza wizyta w tym czymś co nazywają pizzerią była totalną pomyłką.... sl
coś się zmieniło (1) coś się zmieniło...pizza nie jest tak smaczna jak zawsze,obiad przeważnie... Gośka Bardzo dobre jedzenie (1) Przede wszystkim duże porcje i świeże jedzenie, polecam wszystkim. Klimas Godna polecenia pizzeria (1) Stołuje się w Diablo już ponad rok, Jedzenie jest zawsze smaczne i świeże... tomasz Bardzo lubię to miejsce :) (1) Obsługa, jakość i ceny są nieporównywalnie lepsze niż w innych pizzeriach w... Mania Jak najbardziej ok (1) Testowałam już wiele pizzeri ale w tym lokalu najbardziej mi smakuje... wiola kolejny raz i kolejna porażka (1) Zamawiam czasem dania obiadowe i niestety muszę stwierdzić, ze wszystko jest... mkaak Nieprofesjonalnie (1) Obsługa miła, ceny przystępne, dosyć szerokie menu, czyli na pierwszy rzut... klient p. BARDZO POLECAM!!! (1) Pizza i pozostałe potrawy są pyszne. Smaczne ciasto, nie żalują dodatków, do... niobe najlepsza pizzeria w trójmiescie!!! (1) Jest to najlepsza pizzeria w trójmieście, obługa super, pizza robi sie na... tomek smaczne jedzonko (1) kilkakrotnie byłam w pizzerii i zawsze wychodziłam z pełnym... kaja Rewela (1) Pierwszy raz zamówiłem jedzenie - kumpel polecił zamówiłem pizze farmerską... Ojcowska już cierpliwość do tego lokalu się wyczerpała (1) kiedyś jeden z najlepszych w dostawie dziś tragiczna obsługa i średnie... jeż nie-stały klient Polecam! (1) Byłem z dziewczyną na obiadku ,jedliśmy danie diablo- pycha! Porcje duże,... Damian_85 zadowolony (1) zawsze zamawiam z tej pizzerii jedzenie i nie narzekam, pizza jest fajna... Krzyś Co to ma być? (1) Zamówiłem pizzę 50 cm z tej o to pizzeri. Już po niecałych 30 minutach... Karol lipa (1) Skuszony recenzją, że niby nowy właściciele i że teraz jest super... ja Zmiana na lepsze (1) Od paru tygodni "Diablo" zarządzaja nowi właściciele, co pizzeri oraz... Morenianin