Diagnoza lekarska
Witam byłam w tej poradni Pro Femina w wejherowskim szpitalu u dr, Marciniaka.Bolał mnie brzuch i miałam nieregularne miesiaczki. Stwierdził on u mnie polipa w szyjce macicy, torbiel na jajniku wielkości 5 cm, oraz widział tak jakby mnóstwo mięśniaków, ale do końca nie był tego pewien. Dał skierowanie na zabieg-łyżeczkowanie macicy i usunięcie polipa. Byłam przerażona, poszłam jednak jeszcze do innego lekarza tym razem prywatnie i .... Lekarz nic podobnego u mnie nie stwierdził. Moje objawy i dokładne badanie oraz mój wiek wykazał okres klimakteryczny. Otrzymałam leki.To co Marciniak inaczej widział? a może USG szwankowało? Powinnam podać tego lekarza do Sądu.To niepojęte, co mają powiedzieć osoby których nie stać na prywatną wiaytę lekarską?!!!Nigdy więcej nie pójdę do tej poradni to wstyd, aby w szpitalu działy się takie rzeczy.Nadmieniam, że od wizyty u dr. Marciniaka do wizyty prywatnej minęło 6 dni, więc nie ma szans aby polip i torbiel na jajniku same "wsiąknęły" a o mięśniakach nie wspomnę.Nie polecam nikomu tej Poradni, bo zdrowy człowiek może stać się tu chorym i to poważnie. I nikomu nie życzę, aby przeszedł taki stres jak ja.